Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- fre.18.aug/06 ---

Man är inte ens tillräckligt smart för att veta vilken veckodag det är. Går man ut en torsdagkväll finns det ju ingen kollektivtrafik längre när Glory Boat stänger. Man har verkligen tur som har en buddypal med vänner i stan så man har nånstans att sova istället.

Det var alltså sista natten med gänget typ. För min del i alla fall, hade jag inte varit på väg till malmö över helgen hade istället idag varit sista natten eftersom det är en fest hos Emma Mollis som jag missar. I alla fall: jag, Mollis, Yoho samt en klubb-bangande stilpolis/minister had some fun. Förutom den bangande var vi alltså på den där båten, jag hade laddat för the dancefloor med svennedrickan energidryck+sprit. Då hamnar man förstås i längsta kön jag nånsin stått i, vilket kanske säger mer om mig än om klubben (jag brukar annars vara lord of bangande), men av en lycklig slump kom en fin belöning i form av Mollis darling Erlend Øye på scen, med bandet Whitest boy alive. De var bra.

Dansgolven efteråt var dock av varierande kvalitet, man fick springa upp och ner mellan nedre däck och toppdäck hela tiden för att jaga den bästa shake-it-musiken. Toppdäck bjöd till en början på some dude (eller var de flera?) som körde galna distade beats med lite TV-spelsljud som var kul ett tag men lite ostadigt i tempot för dans. Men sista vändan innan stängningsdags var högst upp verkligen the place to be.

- - -

Roligaste nyheten denna veckan: några vakter på ett fängelse fick bannor och avdrag på lönen för att ha glömt låsa några dörrar. Än så länge måttligt roligt. Men vad hade då fångarna som kommit igenom dörrarna gjort som var så hemskt? Jo, gått till dagrummet för att baka kladdkaka och se på film!

Sjukt gulligt! Man får ju såna enorma hopp om framtiden när man hör var sveriges kåkfarare gör när de är på busigt humör.

- - -

wow, dagens bilder är många!


Stilministern håller hov i Rauchenreich Bangatan.


Gustav's getting a bit drunk.


New Shoes råkade gå i blöt blöt lera.


Mollis darling på scen.


I väntan på dagen-efter-pizza som aldrig kom.

 

statistik,
serier
:

 

deadwood
s3e01, tell your god to ready for blood

ca 50 min.

statistik,
lšsning:
 

shadow of the giant
- ca. 20 s.

ca 20 s.
  [regelverk]