Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- ons.9.aug/06 ---

 

(YET ANOTHER DAY IN THE NERD LIFE OF...)

För att fördriva tid håller jag på med sista etappen i mitt projekt lägga in alla de bästa låtarna från alla mina skivor på datorn så man kan ha dem i podden också, nämligen metal-sektionen. Lite väl många skivor just där är förstås såna man inte riktigt plockar ut enskilda låtar från, men det skiter jag i. Sen är det ganska vanligt med galet långa låtar, som kanske inte heller är så kul för iPodbruk, men man får väl helt enkelt hoppa fram när man ledsnar.

Och så har jag lite T-shirt frenzy. Kollade igenom lite gamla inlägg i denna very blogg och noterade en referens till en Danger Doom-tröja jag tyckte var lite dyr just då. Nu har jag cash, så jag tänkte att det kanske var dags att beställa. Dessutom hittar jag, i sökandet efter alternativa köpställen som eventuellt kan tänkas ha en bättre bild på tröjfärgerna (släng in ett foto för fan, är det så jävla svårt!?), ett billigare ställe att köpa en apsnygg Haunted-tröja jag suktat efter ett tag. Den finns visserligen inte ens påtänkt i mindre storlekar än medium (jävla metalgenre, alltid med spännvidden L till XXXL - jag skulle behöva XS), men man får väl dra den genom symaskinen en vända.

Sen blev det en brun och ganska fin, men vanlig jävla, H&M-tröja igår som jag tänkte brodera eller trycka nåt snyggt på när jag orkar.

Annars har jag kaffeproblem. Min pressbryggare börjar bli helt fucked. Själva grejen man ska pressa ner har blivit så sliten i fästet att pinnen åker igenom lagren och allt kaffe och vatten blandas igen. Man måste vara sjukt försiktig när man pressar ner, så fungerar det ibland. På den positiva sidan betyder det här att jag slösar så mycket kaffe att jag faktiskt hinner använda ett helt paket innan det blivit dåligt.

- - -

Mitt pass är i alla fall färdigt och uthämtat i alla fall, nu har jag leg och kan följa med när kompisar ska gå in på områden tillägnade ölintag under pågående EM-fest. Och eftersom jag faktiskt fick passet gratis (varför då?), kunde jag istället lägga avgiftspengarna på att samtidigt skaffa ett vanligt leg också. Så man slipper förstöra det nya passet också.


dagens bild: snapshot ur min dag.

 

statistik,
serier
:

 

the 4400
s3e10, the starzl mutation

huff
s2e04, sweet release

ca 95 min.

statistik,
läsning:
 

Card, Orson Scott - shadow of the giant
- ca 35 s.

ca 35 s.
  [regelverk]