Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- fre.28.juli/06 ---

Jag har länge haft passet som mitt enda leg. Men samtidigt har detta pass varit från den där första generationen EU-pass vars viktigaste del, den med fotot, bundits i häftet på nåt extremt skört vis och därför trillat av för hur många som helst, till den grad att många fått nya pass gratis.

Så har nu fallt blivit för mig. Att den är på väg att trilla av alltså, om man fortfarande kan få det gratis vet jag inte. Att det inte hänt förrän nu (det har fan hållit i 7 år ändå!) beror helt enkelt på att jag är analt ordningssam och har varit försiktig med det. Det var inte förrän expediten på Karltex där jag köpte skor häromdan inte riktigt var medveten om dess skörhet som det började bli akut.

Därför har jag idag varit hos farbror Polisen i Kville för att skaffa nytt, innan jag står helt utan giltigt leg och tvingas släpa med mig en familjemedlem som kan intyga att jag är jag och sån skit. Men då skulle de naturligtvis beslagta det man redan har, medan man får vänta fem arbetsdagar på det nya, vilket ju helt sabbar alla möjligheter att gå ut i helgen för såna som jag (som ständigt blir tagen för typ 17).

Det får bli på måndag istället.

- - -

Jag fick min T-shirt med posten idag också, det gick jävligt snabbt, men den var förstås alldeles för lång trots att den var i small (storlekarna på bandtröjor alltså... och de som kallas girlie/skinny är alltid för korta istället), men det gick i alla fall lätt att ordna med lite sax, och symaskin. Man får passa på medan den står kvar i lägenheten fortfarande.

Vilket jag även gjorde med ett par jeans jag hittade på Emmaus som var ganska ok, men det var ett lite drygare jobb. De behövde smalas av nedanför knäna ganska mycket, och när det gäller såna saker höftar jag alltid, fast fegt, så jag får ta flera gånger, mer och mer för varje gång.


dagens bild: badplats.

 

statistik,
serier:

 

entourage - 2 avsnitt
s1e01, entourage
s1e02, the review

huff - 1 avsnitt
s1e13, crazy nuts & all fucked up

ca 115 min.

statistik,
läsning:
 

shadow puppets
- ca 20 s. (-> utläst.)

ca 20 s.
  [regelverk]