Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tor.27.juli/06 ---

Hoppade in en dag på jobbet igen. Sjukligt slappt, men så var det en avdelning jag inte varit på på säkert ett och ett halvt år, så det fanns säkert massor av grejer att stressa upp sig över som jag bara inte fattade. Sen fick jag lite fler dagar nästa helg också, och det känns ju bra att köra igång tidigt i en månad med lite helg-OB, så man redan vet att pengar kommer finnas en bit in på hösten.

- - -

Sanna har kommit tillbaka från Skåne också, och bor väl här tills hon flyttar ut i augusti, om det funkar. Vilket betyder TV-seriefrossa igen. Men istället för att fortsätta direkt med Buffy började vi igår att se Entourage, vilket verkade lagom bra på ett sånt där strictly underhållning-sätt. Korta avsnitt också, det var ett tag sen vi såg nåt som inte var heltimmes (minus amerikansk reklam, så egentligen 45 minuter). Dock upptäckte jag att vi inte alls sett början av den första säsongen som jag trodde, utan början av den tredje. Får åtgärda det.

- - -

Varje gång jag hör Smiley faces (Gnarls Barkley, fool) i min iPod blir jag lurad av det där ljudet som låter precis som min mobilsignal. Det är lite som när jag brukade sitta på mitt rum hemma i Granloholm för en väldans massa år sedan och den där låten på Roxettes Look sharp! dök upp i bandaren, den som hade nåt ljud som lät som att pappa ropade på mig från övervåningen.


dagens bild: vattenkatten Humla.

 

statistik,
serier:

 

firefly - 1 avsnitt
s1e03, our mrs. reynolds

entourage - 2 avsnitt
s3e01, aquamom
s3e02, one day in the valley

ca 95 min.

statistik,
läsning:
 

shadow puppets
- ca 30 s.

ca 30 s.
  [regelverk]