Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- mån.31.juli/06 ---

Mycket öl i helgen, lagom varje gång, men ändå varje dag sen i onsdags. Fredagen fick bli low key parkbänkshäng med Yoho, ingen var ledig att hänga på till The Eye igen, så vi stannade i Biskop och sippade folköl och åt rester av småkakorna från i tisdags. På lördagen var vi i alla fall på lokal, Uppåt Framåt, Emma och en till tjej som jag inte kände var med också. Uteplatserna var såklart tagna allihop, men de spelade mycket Erasure inne och det gillar man ju alltid.

Och så har jag lyckats få till två bad nu. Navid med anhang var vid Långevattnet (nåt av dem, de finns tydligen i flera väderstreck) och hängde, och när det vankas bad i Göteborg som inte smakar salthelvete måste man ju vara med. Det blev en heldag med det påföljande pizzakalaset och avslutande folköl och semi-skräckis på Blåsväders i Biskop. Och det fanns kattungar, oj oj. Hade inte kameran med dock, så det fick bli en kattbild av annan karaktär nedan.

- - -

Navid hookade även upp mig med en kompis som behövde nånstans att bo från hösten, och jag har ju valt att satsa mer på roomie-spåret så det vore ju trevligt med nån man har gemensamma vänner med och nån gått i god för. Så har jag ju andra kandidater som varit och tittat också. Jag ska bestämma mig snart.

- - -

Ja just det! Jag och Sanna var på piratfilmen i lördags också. Fet äventyrsmatinéfilm i sval biosalong mitt på dagen, det blir sällan bättre. Och en Stellan Skarsgård med sjögräs och snäckor i fejan är en spännande syn. Hoppas sista delan kommer snart.


dagens bild: Rufus hittar sovplats i bokuppdelningen.

 

statistik,
serier
(fre-sön):

 

entourage - 6 avsnitt
s1e03, talk show
s1e04, date night
s1e05, the script and the sherpa
s1e06, busey and the beach
s1e07, the scene
s1e08, new york

the 4400 - 3 avsnitt
s3e01/02, the new world, pts. 1+2
s3e03, being tom baldwin

ca 280 min.

statistik,
läsning:
 

Ajvide Lindqvist, John - hanteringen av odöda
- ca 120 s.

ca 120 s.
  [regelverk]