Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.1.aug/06 ---

Ännu en inhoppsdag på jobbet. Helt ok. Kom hem precis så jag missade regnet också. Sen var det uppvisning av rummet för en roomiekandidat, det gick ganska bra (men jag tänker fan inte avslöja nåt här om folks chanser, eller grad av intresse, det är ju galet utlämnande för alla parter!). Men det ser ut som fan här hemma nu eftersom det har börjat grävas i klädkammare och massa kartonger för tha bodelning. Vilket dock kan användas för att ursäkta orelaterad stökighet också, så jag är lugn.

Och så var det där med Bob Saget, igen. I andra säsongen av Entourage (s2e05) dyker den jäveln upp som sig själv, och är lika svinig som karaktären han spelade i Huff. Han ska då vara Vince Chase's nya granne, som dyker upp med fruitbasket och allt nån dag efter att Vince med anhang just flyttat in i ett nytt hus. Nej, förlåt, muffins var det i korgen. Men i alla fall: sen träffas de i huset där en annan granne bedriver hemlig verksamhet med s.k. lyxprostituerade (whatever det ska betyda). Bob slemmar sig med brudar och röker på. Full house.

Fan vilket bad-boy-komplex gubben måste dragit på sig under åren. Men det är ju lite roligt ändå, även om det roligaste var att Vince, i serien alltså, inte visste vem han var (men låtsas som att han vet ända tills han gått).


dagens bild: room for rent (utan möblerna).

 

statistik,
serier
:

 

entourage - 6 avsnitt
s2e01, the boys are back
s2e02, my maserati does
s2e03, aquamansion
s2e04, an offer refused
s2e05, neighbors
s2e06, chinatown

the 4400 - 1 avsnitt
s3e04, gone, pt. 1

ca 200 min.

statistik,
läsning:
 

hanteringen av odöda
- ca 10 s.

ca 10 s.
  [regelverk]