Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- sön.23.juli/06 ---

Jag har chockats av Bob Saget två gånger på kort tid. Plötsligt har han gått från att bara vara tönten från America's funniest home videos och Huset fullt, till att först dra skämt om incest och andra spännande vidrigheter i The Aristocrats och sedan, i ett avsnitt av Huff (s1e05), spela en skådis som är megakändis för en roll som perfekt familjefar i en populär sitcom (!), men som privat bara är helt nerknarkat svin. Vad har hänt? Ska jag behöva ge människan cred nu?

- - -

Vi har badat. Jag har badat, det är ganska ovanligt. Men så blev jag förstås också helt slut efter bara fem minuter, det är sjukt ansträngande att paddla runt hela tiden. Visserligen hade jag knappt sovit i natt heller (vilket skumt nog ingen annan i gänget hade gjort heller, det måste vara nåt i luften). I alla fall var vid på Amundsön vilket var ett ganska trevligt ställe, och hängde ett par timmar med spel och chips och frukt. Förutom själva badandet då, men jag var bara i en vända, de andra drog i alla fall till med två.

Imorse upptäckte jag för övrigt att jag frysfloppat igen. När jag höll på att hacka loss is igår passade jag på att rensa ut en massa jox som legat sen Olof Skötkonung regerade landet, och tänkte att det kanske var bäst att stänga av frysen medans, för att inte slösa el, det kunde ju ta en stund att fixa allt.

Gissa om jag glömde att sätta på den igen sen.


dagens bild: Pedram körde med matchad outfit.

 

statistik,
serier:

 

firefly - 1 avsnitt
s1e01, the train job

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

shadow puppets
- ca 20 s.

ca 20 s.
  [regelverk]