Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- lör.22.juli/06 ---

[Det här är en rekonstruktion, jag råkade spara över filen och sen skicka till servern så jag sparade över där också... I damn myself to hell.]

Äntligen lite fart. Vi har skakat loss på The Eye, efterfestat i gräset i Biskop och jag har dragit på mig träningsvärk i ryggen. Men det kan jag ta eftersom det var säkert 6 veckor sen jag fick ordentligt med dans. Dock upptäckte jag imorse att frysen inte blivit helt stängd under förfestandet hos mig, vilket gjort att jag fått hacka is som fan idag. Det var helvitt som en mögelattack på översta hyllan.

- - -

Eftermiddagen innan förfestandet spenderade jag med att i säkert fyra timmar sitta och jämföra olika mp3:or med samma låtar av Non Phixion, för att se vilka som var i bäst kvalité, inte hade borttagna svordomar etc. Jag fick nåt ryck helt enkelt, och bestämde mig för att ordna upp den där samlingen av alla deras gamla tolvor jag gjorde första gången för 4 år sen, men då lyckades använda versioner från ett mixtape som var helt späckat av jobbigt snack och irriterande crossfades. Och när jag sen hittat alla de bästa exemplaren redigerade jag varenda låts volymnivå så alla var lika höga och tog bort allt snack och sånt som gick att få bort utan att slakta för mycket. För det ska fan vara ordentligt när jag gör brända samlingar.

Dessutom blev det bra förfestmusik.


dagens bild: nånting velociraptorskt i Humlas blick.

 

statistik,
serier:

 

huff - 1 avsnitt
s1e11, the sample closet

ca 50 min.

statistik,
läsning:
 

shadow puppets
- ca 15 s.

ca 15 s.
  [regelverk]