Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tor.20.juli/06 ---

Idag har jag gått upp ganska tidigt. För att klippa mig, det kändes lite konstigt att göra en sån sak first thing på morgonen, men de hade inga andra tider idag än 9.00 så vad ska man göra. Jag hade ändå hoppats hinna med det redan igår, så jag fick anta budet. Dessutom passade jag på att slinka förbi Newsec-kontoret efteråt som bara är öppet typ så tidigt vilket gjorde tiden ganska läglig ändå.

Jag har nämligen fått tag i some dude som verkar seriöst intresserad av ett byte nu, det har i alla fall kommit så långt att jag fått skäl att skaffa blankett av Newsec. Det var han och hans fru som bodde i en 1:a på 35 kvadrat med en liten unge på det, av alla ställen låg huset mitt i småhusområdet i Bräcke så nu får jag kanske villagrannar. Jag hade inte ens nån aning om att det fanns hyreslägenheter där. Det var en Cykelaffär i huset som var värd, för bara just det huset. Lite gulligt. Ganska dyr dock för att vara så fjuttig, men det hade i alla fall riktigt kök vilket nästan ger känsla av två rum.

Men som alltid får jag väl se hur det blir med det där, och det kan säkert bli nån sugig situation där Newsec vägrar ha dem som hyresgäster eller nåt. Är det inte jag som har för vek ekonomi ska det väl vara den andra parten...

- - -

Sen var jag och Yoho på en glasspromenad i samma område (bland annat) och efter en förnedrande förlust i en vadslagning angående gamla GB-glass-sortiment, fick jag även bjuda henne på en öl på Vår krog & bar. Men det var ju ganska spännande att dricka öl på Vårväders för första gången.


dagens bild: spännande klotter, Blidvädersgatan.

 

statistik,
serier:

 

huff - 1 avsnitt
s1e10, the good doctor

ca 55 min.

statistik,
läsning:
 

shadow puppets
- ca 10 s.

ca 10 s.
  [regelverk]