Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- mån.7.aug/06 ---

Lägenhetsproblemet är ur världen, en roomie är inbokad. Tack till Navid för tipset, och nu återstår väl bara att skaffa ett nytt projekt att fylla dagarna med tills Boråspendlandet drar igång igen om ett par veckor. Skapa nytt på beat- och textfronten, förstås, men det är ju mer ett jobb än ett projekt. Spana lite efter nån ny möbel att fylla lite tomrum med kanske. Det verkar i alla fall som att jag har lyckats leva snålt under sommaren så pengar saknas i alla fall inte (beroende förstås på var man letar möbler).

Så var jag på stan och kollade in den där tribute to Dolly-grejen direkt efter jobbet igår (ah, utekväll med väskan full av smutsiga vårdjobbsarbetskläder). Ganska rejäl falsk marknadsföring får sägas, Robyn var sjuk och Christian Kjellvander var bokad på annat håll - nån grej med Lars Winnerbäck av nån ofattbar anledning. Sjukdom får väl sägas vara ingens fel, men att annonsera om en artist som aldrig varit aktuell är ju fucked up. Men det var bra ändå, även om man önskade att de skippat det aptråkiga och pinsamma mellansnacket.

Men jag kunde inte stanna hela grejen ut, det var ju Slagsmålsklubben på Frihamnspiren också. Vilket först bara innebar att jag gubbstörde mig på alla grabbgäng som skulle hoppa in i en hela tiden, men sedan när extranumren kom och de körde USSR var jag såklart ändå tvingad att hoppa runt lite själv också (hade ingen aning om att den låten var så populär även utanför mitt eget huvud, men den är ju fet). Så avslutade de med lite rappande Frej och en dito gästande CK också, alltid kul.

Skönt är det i alla fall att det inte är så mycket annat att se därute på piren i år, så man slipper vara där så mycket, jag är mycket hellre ute bland medelålders-fyllan på Avenyn än i fjortisghettot (och fatta vilken pärs det var även för vakten att gräva igenom min proppfulla väska i jakt på eventuell GHB eller nåt när jag skulle in igår). Det blir nog Burst imorgon. SLS, Snook och den där grime-prylen på onsdag. Sen får det vara.

- - -

Hanteringen av odöda, då. Inte lika skarp som Låt den rätta komma in, och inte lika otäck heller, konstigt nog (men det är klart att det är svårt att bräcka en odöd pedofil). Men bra, och ganska fin. Ett hett tips är annars att lyssna på Ajvide Lindqvists sommar, även om det nog är försent att få med musiken, som faktiskt var ganska viktig (bara att avsluta med Tack för en underbar vanlig dag...).


dagens bild: "Kindisbitar" på Coop Forum.

 

statistik,
serier
:

 

the 4400 - 1 avsnitt
s3e09, the ballad of kevin and tess

huff - 1 avsnitt
s2e03, whipped doggie

ca 95 min.

statistik,
läsning:
 

hanteringen av odöda
- ca 30 s. (-> utläst.)

ca 30 s.
  [regelverk]