bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- lör.18.feb/06 ---

mello har dragit igång, och det tog bara en deltävling för mig att bli lika besviken som när de valde idioten Stenmark och hans fjantlåt las vegas förra året (efter förra blogginlägget måste jag ju också flika in att det inte skulle förvåna mig det minsta om spellobbyn ligger bakom den låten).

först och främst: fattar inte folk att electric banana band bara skulle undvika att ses som ett stort skämt i en europafinal om det var österrike som skickat dem? kan ni inte rösta lite mer taktiskt, människor? det är fan erat fel att vi måste kvala efter las vegas-floppen.

nummer två: visst är Bengtzings dänga ett helt ok bidrag, och han den lite läskiga manliga halvan av fame hade en helt ok låt om man skar bort introt, så finalisterna gick väl an, men den jag verkligen velat se gå vidare är Hanna Graaf. tänk om hon fått chans att bara repa bort sitt lite halvkassa engelska uttal och sedan ta finalen och sedan komma till Aten och visa upp nånting nytt, så vi får slut på etno-hetsen.

och de där pandang... jag vågade knappt lyssna, de vill nog vara snook men når inte ens upp till lilleman-nivå. det enda som åtminstone var till en bråkdel OK i deras suglåt var refrängen, som i alla fall kunnat vara en vanlig schlager på egen hand (men helst med riktiga sångare då).


dagens bild: det får fan vara nog snart.

 

statistik,
serier
:

 

24 - 1 avsnitt
s3e12, 12 a.m. to 1 a.m.

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

the sandman, vol VIII: world's end
- allt på en gång, ca 180 s.

the sandman, vol IX: the kindly ones
- första hälften, ca 170 s.

ca 350 s.
  [regelverk]