bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- mån.20.feb/06 ---

eftersom jag glömt att ställa klockan igår kväll vaknade jag tio minuter innan jag egentligen borde vara ute genom dörren för att hinna med vagnen och sedan bussen till borås. jag ställde in mig på att skita i bussen och ta nästa istället och segade ganska mycket när jag tog på mig linser och sånt, men insåg när jag kom ut i köket och såg på klockan att jag faktiskt skulle kunna hinna om jag skyndade mig som ett as.

så jag valde det alternativet istället, klädde på mig fort som fan, åt frukost fort som fan (in med en tugga, skit i att tugga den och in med nästa istället) och borstade tänder fort som fan. sedan ut genom dörren, full fart runt huset, upp för backen, nerför backen, förbi en mamma och två barn och sedan kawhaaa: halka järnet ner i marken. jag slog ryggen nåt jävulskt och när jag rest mig upp märkte jag att jag nu bara kunde stappla framåt, långsamt och krokigt. nånting på insidan måste fått sig en smäll också, för jag kunde höra mig själv utstöta mycket konstiga läten (nåt i stil med hööuuu, hööuuu).

och fast jag ändå lyckades komma fram till håll-platsen i tid kunde jag inte glädjas särskilt mycket när jag såg att mamman med barnen också hunnit dit, trots att barn ju är erkänt långsamma. och hela dagen har det gjort ont som fan i ryggen.

- - -

men igår var det i alla fall dags för hat trick på söndagsångest-quizen. tur att jag nästa söndag ska använda dark funeral-biljetterna från min första vinst, så jag slipper bli den där jäveln som alltid kommer dit och vinner varje vecka och är det inte nåt fusk på gång nu hallå eller?

och så var jag och Sanna på värdens mest poänglösa tripp till IKEA. vi skulle kolla om det fanns nåt bra tyg att klä om en soffa med (hoppas nu för fan att katterna håller sig till lådan), men det fanns såklart bara tre färger i det enda tyget som var govt nog och ingen av dem passade bra nog, så hela utflykten kom att bli en över tre timmars färd till IKEA-resturangen och tillbaka igen. jag åt en kräftsallad som innehöll såna där äckliga redan urkärnade svarta oliver av lägsta klassen.

- - -

och skolan ja. vi ska bygga databaser och det verkar kul som fan, så fort jag fått grepp om vilka tabeller som ska relateras till varandra och hur. sitta och mata in data är väldigt mycket roligare än det borde vara, men jag är väl pervers på nåt sätt.


dagens bild: banantyget är tillbaka. men varför?

 

statistik,
serier
:

 

24 - 1 avsnitt
s3e13, 1 a.m. to 2 a.m.

six feet under - 1 avsnitt
s4e04, can i come up now?

commander in chief - 1 avsnitt
s1e09, the mom who came to dinner

the L word - 1 avsnitt
s3e07, lone star

ca 170 min.

statistik,
läsning:
 

the sandman, vol IX: the kindly ones
- andra hälften, ca 170 s.

den hemliga trädgården (kurslit.)
- ca 30 s.

ca 200 s.
  [regelverk]