Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames


--- sön.13.jan/08 ---

Jag har ännu inte tagit mig till overload-livet men jag ska. Jag ska. Idag har jag åtminstone pluggat, och en gammal restuppgift är färdigskriven men inte inlämnad.

Men skit i tråkiga livet nu. Vi kan prata roligheter istället. Eftersom jag har turen att känna the clique kunde jag inatt avnjuta situationen att på klubb spela skivor. Visserligen inte på dansgolv men å andra sidan inte heller med pressen att hålla ihång ett sådant över mig. Oss, förresten, jag var andrafiol under J-O-V som formellt sett stod för spelandet, jag var dessutom upptagen på en middag de första timmarna så jag kunde bara vara med i drygt två timmar.

Anywayz, bortsett från begränsningen att det hela var på popslavshaket Saturn, där folk har den antagligen mest fascistoida indiesmaken i stan, var det glorious times. Jag köpte för antagligen första gången nånsin shots i baren bara för att det på nåt sätt kändes passande. En del egentligen opassande kort lyckades vi i dessutom smyga in, särskilt mot sista låtarna, men det hade varit ännu mer toppen om man kommit undan med Finns d plats?-rmxen (och jag vill ju jättegärna dra lite RnB shit också). Vi måste sannerligen styra upp lite gemensamt spelande på annan plats. Av nån anledning var jag dock korkad nog att inte fota en enda bild på kalaset.

- - -

Tidigare i veckan: inget särskilt. Hängde på kingen en sväng i fredags med Link, Jonas och Lisa m.fl, det var trevligt, annars har jag mest varit i Biskop hela dagarna. Jag hålls tillbaka i en massa grejer av force majeure eller vad man ska kalla det. Det är väl värt det, men vafan.

Nu måste jag plugga glosor (oh vad det ordet är fult. men såna är det).

- - -

Vänta förresten!

Pappersväggar. Fy fan.

Bra, alltså. Jag var lite besviken på Hanteringen av odöda efter alla förväntningar väckta av den fullkomligt lysande Låt den rätte komma in (får jag med mig nån att se filmen på festivalen tro?), så hur fett är det inte att ändå känna hur en uppföljarnovell faktiskt ändå är välkommen som fan?

Kanske inte den bästa novellen av dem, förstås, men att den inte bara var uppföljare som i "fortsättning", utan integrerade hela konceptet med världen som man faktiskt börjar ana uppbyggnaden av efter de andra novellerna i samlingen. Jag vet inte om det är medvetet, men jag hittar i alla fall kopplingar mellan de olika övernaturligheterna (haha jag får lust att serietidningsmässigt kalla det för Ajvideversum/Ajvide-verse). Jag vet inte om den var bäst men jävlar vad Equinox skrämde skiten ur mig. Jag måste nog sluta tänka på den nu, jag blir nojig. Har jag sagt att jag är mörkrädd som en 5-åring? Så är det.


Här kommer jag att tänka på en gammal Snoop-på-No-Limit-låt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the simpsons
s18e21, 24 minutes
s18e22, you kent always say what you want
s19e01, he loves to fly

entourage
s1e04, date night
s1e05, the script and the sherpa
s1e06, busey and the beach
s1e07, the scene
s1e08, new york
ca 190 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
pappersväggar
ca 90 s. (> utläst.)
ca 90 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, egocentrum, projekt, nerd life.