Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames


--- ons.9.jan/08 ---

Ett litet extra ok i vardagen. Min telefon har börjat härja med mig. I söndags gick hela dagen utan att den hade någon kontakt med nätet, trots att inget såg underligt ut på den. 00.39 blev jag väckt av att sju sms dundrade in samtidigt, de hade dämts upp av problemet men kunde nu plötsligt levereras. Jag orkade inte kolla dem men morgonen efteråt kunde jag konstatera: Ett mess från Mollz om huruvida jag kunde hjälpa till med flytt (du vet att jag kunde eftersom jag skrev om 'et igår, men just då visste jag ju inte när det skickats och således inte huruvida imorgon betydde gårdagen eller samma dag). Fem mess från J-O-V om när hon kunde komma och redigera bilder/om vi fortfarande sov/om jag fått hennes mess. Två mess från Sanna, ett med information om ett projekt jag förhoppningsvis kommer nämna framöver, och ett annat med en syrlig kommentar om utebliven tacksamhet eftersom jag inte svarat henne.

Jaja, det var ju underligt kunde jag ju tycka.

Men den fungerade ju sen. Ända tills jag skulle till Link sent på kvällen och den vägrade fungera. I Biskop finns många hus som mitt, låst port utan vare sig kod eller porttelefon.

Jag fick kasta jävla snöbollar direkt mot fönstret som en 14-åring som inte vill väcka brudens pappa. Och jag är inte bra på snöboll, det tog några stycken innan jag lyckades få in en träff. Men ändå ingen effekt förrän efter en kvart eftersom hon somnat och inte fattade vad det konstiga ljudet var.

Gissa om samma sak hände följande kväll också, men då hade jag i alla fall turen att se AC komma ut genom porten precis som jag funderade på om man skulle orka snöbollen igen.

Fan alltså, kan nån annan med w880i tala om ifall det är telefonen eller nåt annat? Jag har hört att den är lika konstig mot andra, som med de plötsliga avstängningar jag också råkar ut för. Garantin är säkert slut om ett par månader så man borde ta tag i det.

Ett ok, som sagt.

- - -

Lösningen!

Förresten. På segheten alltså.

Jag har den:

Overload, utbrändhet. Jag ska dra på mig en massa skit samtidigt och tvingas styra upp en regelbundenhet. En tvärtom-lösning, anfall är bästa försvar. Vad tycks?

Exempelvis ovan nämnda projekt, och kanske kommer en ny termin med lite saker att göra få igång mig också. För det är inte samma sak när man har restgrejer liggande utan bestämt datum.

Sen kanske lite bättre kosthållning vore nåt också.

- - -

Jag har återupptagit projektet överföra-alla-bra-låtar-från-CD-till-mp3 som haltat ett tag. Metalsektionen, R: Rollins Band. Jag tänker alltid på en specifik bana i Doom II när jag lyssnar på Come in and burn, det är lite intressant. Eller, det är inte så intressant att jag tänker på det utan att jag vet varför. Det är ju egentligen bara så simpelt att jag brukade lyssna på den väldigt mycket medan jag spelade just Doom II, och vissa ögonblick och låtar brukar smälta samman.

Det som är intressant på riktigt är ju varför man inte byter dessa ögonblick emellanåt. Jag har väldigt få tillfällen kopplade till första gången jag lyssnade på något, det är så gott som alltid nåt helt random tillfälle. Det är också väldigt sällan det är något minne jag kopplat till en låt som är spektakulärt på något sätt. Det är bara korta bilder av platser jag var på med låten i lurarna, tankar jag fick, eller liknande.

Det enda jag kan komma på är en Doktor Kosmos-låt, den sista på skivan Stjärnjerry, som jag kopplar till nåt jag minns genom nåt speciellt som hände. Nämligen att exakt samma parti i låten spelades i lurarna vid två separata tillfällen då jag gjorde exakt samma sak: klev in genom portarna till 3.90-stället i Sundsvall. Fortfarande inte så spektakulärt dock, och förvisso något jag gjorde ofta.

3.90 som i 3.90/hg för lösviktsgodis alltså. Om du undrade.

För övrigt: sjukt roligt.


Hade jag varit kvar i Sundsvall nu skulle pappa fått slänga ihop lite vietnamesiskt kaffe åt mig. Men jag får nöja mig med vanlig bryggmög.

statistik,
serier:
tot. minuter:
tell me you love me
s1e03, [ingen titel]
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
dråpligheter, projekt, nerd life.