Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames


--- tis.8.jan/08 ---

Möjligen har jag en sjukdom.

Ja, alltså inte förkylningen som är kvar men på väg ut, jag menar den där som gör en helt passiv och utan ork. Nog för att jag alltid varit seg, men I mean come on! Aldrig såhär lång tid, och aldrig såhär mycket pressade gränser. Jag vet, det är ett tag kvar till tentorna jag ska ta igen, men jag känner det i hela kroppen redan nu.

Det kan förstås vara det där med vädret och mörkret som alla brukar känna, jag har varit mindre känslig för det förr men man kanske förändrats. Det kan förstås också vara seghet efter bärande av flyttkartonger igår.

Inte jag alltså, jag hållet fortet i Biskop ännu, det var Therese och Emma Mollz som skulle lämna Svea för annan lägenhet respektive lager (Mollz är ju i Norge än). Fast jag vete fan hur mycket jag egentligen bar, förutom den lilla stund som jag och Adam lämnades att ensamma bära ner Mollz shit medan Therese grejer skjutsades till Johanneberg var det mest min Tetrishjärna som användes. Men det är ju så jag gillart.

På lagret där grejer skulle läggas undan var det öde. Ganska intressant det där, gå omkring själv bland en massa plåtdörrar i en korridor med sjukhusljus, och nedanför: såna där garagedörrar de alltid har i lager på film. Ett sånt som Ol' Gil tvingas bo i ett tag i ett gammalt Simpsons. Där fanns i alla fall vagnar och industrihiss så mycket bära blev det inte där heller.

Bära eller inte, man blir fan inte sugen på att flytta, särskilt inte som mängden prylar jag har är bra mycket större än Mollz.

- - -

Lite ändrad form, ja.

Jag vet inte, men folk klagade på liten text. Blindstyren. Men större bilder är ju lite kul, och jag antar det ser mycket bättre ut på en stor plattskärm eller framför allt widescreen-laptop som alla verkar tvingats på nuförti'n (går det ens att köpa annat längre?). Kommentarer bundna till inlägg lär inte gå att ordna utan att jag lägger massa tid på att lära mig kodning bättre och det tänker jag inte. Dock funderar jag att wordpressa eller blogspotta istället, men jag vet inte... Gillar den här egenkodade också.


Jag checkar in lasten över disk. Vare nå mer?


Humlans minilager by night. Är man inte ute innan 22 är man inlåst.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the simpsons
s18e17, marge gamer
s18e18, the boys of summer
s18e09, kill gil, volumes I & II
s18e19, crook & ladder
s18e20, stop or my dog will shoot
ca 110 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
gnäll, nerd life.