Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.4.jan/08 ---

Jag är hemma och nästan frisk igen. Det är skönt. Ett berg gamla GP väntar i hallen, ingen annan har kommit hem före mig. Det är skönt, jag gillar att kunna ställa in mig ensam ett tag. Lite brev slash räkningar väntar också, mindre skönt. Men jag ser även ett antagningsbesked och tänker att det var då väl, jag som anade oråd när Meph sa att hon redan fått sitt.

Men så fel jag har!

Nog är jag antagen och allt, varför jag nu inte skulle varit det, men dessutom har jag fått syn på sista svarsdag. 28 dec! Vad i helvete, hur snabb måste man vara? det kan ju inte gärna dykt upp många dagar innan sista dagen om det kom efter jag åkt tänker jag, men sedan ser jag även utskicksdatumet. 10 dec! Posthelvetet har slarvat runt med mitt brev så länge att jag missat sista dan att svara och nu måste jag ringa och styra upp min jävla plats i efterhand på eget initiativ.

Det finns säkert platser kvar, Franska Grund II verkar inte vara mest befolkad i världen, men vafaaaaan Posten.

Jaja.

Jag orkar inte ens ordna nåt sånt just nu, jag behöver en dags installation och sen kommer helgen. Jag ska chilla. Äta upp julbak som blivit över, dricka upp sista slatten 07:a och läsa ett berg gamla kulturdelar i GP.


Jag poserar i Threadless-tröjan jag gav till Matilda i julklapp,
för att lägga upp på deras sida och skaffa lite store cred.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Ajvide Lindqvist, John - pappersväggar
ca 300 s.
ca 300 s.
  [regelverk]
taggar:
dråpligheter, gnäll, nerd life.