Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames


--- fre.18.jan/08 ---

Ok så första tentan (T(1)) är nu avklarad, och, antagligen, klarad. Den var i ärlighetens namn jävligt lätt. Det enda som verkligen kan hota ett godkänt betyg är den där sista grejen där det var riktigt oklart om det skulle dras en linje mellan överensstämmande ord eller om siffra och tillhörande bokstav skulle skrivas upp. Jag hoppas att den lilla garderingen inte gör skada i alla fall.

T(2) blir lite svårare misstänker jag. I sig säkert helt ok nivå men det är drygt att vara ifrån grammatiktänkandet så länge och sen försöka odla upp det igen, jag var verkligen inte byggt känsla än, så där kan jag inte chansa så säkert.

Frågan är ju verkligen hur det ska fungera att plugga endast under en helg. Tur att inte filmfestivalen börjat ännu i alla fall, jag misstänker den kommer äta ganska mycket tid när den drar igång. Tipsa gärna om film, förresten. Jag har alltid ganska dålig koll, för att inte tala om hur lite jag orkar läsa i programmet.

Så var jag Lord of Karaoke igen i måndags, det var nån månad sen och jag var väl inte helt pepp innan, men jeez vad kul det var. Trots pluggmolnet över huvudet drog vi till tha flame efteråt för lite mer och hade lika skoj där trots att det var ganska tomt på folk annars. Eller varför skulle det vara ett problem förresten. Man gillar ju att slippa konkurrens om micken.

- - -

Jag har börjat skriva parallellt. Ett försök vid sidan av att se hur bloggande på bloggsajt fungerar istället. Men jag är inte helt nöjd med plattformen, den snyggaste är också ålagd en del fel, som till exempel att behöva betala för saker som annars är självklara på andra sajter. Fy fan. Men vi får se.

Men du får inte se, än.


Karaoke ja. Sanna(2) kör En del av mitt hjärta, grymt skoj.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s3e09, boxed in

the simpsons
s19e02, homer of seville
s19e03, midnight towboy

entourage
s2e01, the boys are back

curb your enthusiam
s6e02, the anonymous donor (roligaste titel ever!)

ugly betty
s2e08, i see you, I.C.U.

the L word
s5e01, LGB tease
s5e02, look out, here they come!
ca 280 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
nerd life, français, karaokish.