Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.4.nov/07 ---

Alltså jag har ju mig själv att skylla såklart, men nu har det kommit en sjukdomsbacklash. Jag trodde jag hade blivit så gott som frisk i torsdags så det firades med 3xUte vilket lär försvagat mig, så nu sitter man här med nya symptom. Dock inte tillräckliga för att jag inte ska klara av karaokeplikten imorgon. Jag kanske får välja nåt att sjunga som inte går för högt, men vara host kommer nog gå utmärkt. Alltså ska du komma dit. 19-22 som vaaanligt.

Och lord knows att det varit värt att gå ut oavsett tillstånd idag.

- - -

Jag försöker få grepp om nya kameran. Det går sådär. Jag orkar ju inte testa saker ordentligt på en gång, och jag tror jag är lite väl fixerad vid att lyckas få ok inomhusbilder utan blixt. Men om nån kan förklara varför folk på blixtbilderna blir så jävla röda i fejan vore jag glad.

Jag lär väl få testa loss lite mer i vilket fall.

Och så är det slut på lov imorgon, jag ska försöka göra de där övningarna i grammatiken jag inte gjort på två veckors ledig tid lite senare ikväll. Bokfan har jag läst i alla fall och imorgon borde den valfria vi ska läsa anlända åt mig på posten. Det slår mig att det kanske är lite tight med tid, särskilt eftersom jag är a) the worst och b) dum nog att tjurskalligt välja en som är typ 60 sidor längre än de 100-120 påbjudna sidorna.


Utanblixexperiment.


TörleyMan. Om hundra år kommer vi ha ett vin som heter Hitler.

statistik,
serier:
tot. minuter:
wonderfalls
s1e10, lying pig
s1e11, cocktail bunny
s1e12, totem mole

south park
s11e12, imaginationland, pt. III
ca 150 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
gnäll, supa, nerd life, français.