Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.30.sep/07 ---

Gå på bokmässa med dåligt sömnunderlag är både en bra och en dålig idé. Just idag var det så pass glest med folk i jämförelse med hur det kan se ut, så det blev riktigt trevligt att glida runt planlöst med bakismage medan Klabbz var på seminarium (det seminariet alltså, vänta bara tills han skrivit sin shit om det, det verkade helt sjukt).

Men bäst av allt var förstås a) jag kom in for free, samt b) precis när jag gick tillbaka till Kulturtidskrifter-montern för att skaffa ett cheap nummer av Bang hade de fått storhetsvansinne och börjat rea ut allt för 10 spänn styck. Jag köpte 3 ex av Swarta, nån slags alternativ modefototidning som egentligen skulle kosta 150 spänn enligt dem i kassan (det var då jag ryckte åt mig ex nr. 3). Skitsnygg jävla tidning, men jag har inte gått igenom själva innehållet ordentligt än.

För jag har ju gjort senaste Print Screen istället!

En lagom syssla att göra på en söndag efter mycket dans (nä förresten, mindre dans än vanligt, men en hel del ändå), mycket köande och ganska mycket supa. Jo rätt mycket faktiskt.

The Eye i fredags var bra som vanligt, men alla bangade rätt tidigt (hela kvällen kändes ganska Tio Små Moppepojkar, en var allmänt opepp, en åkte hem och för långt och gick åt fel håll, en pallade inte kö, en fick ont i magen, och en sista ledsnade snabbare än jag). Jag hade dock turen att direkt vid plan på solokarriär sista timmen upptäcka att Produzilla och Kicki kommit iväg från nya båten och till Nef, så det blev mer dans och sedan efterfest till vilken vi tog en taxi typ 500 meter för 46 spänn. Men det var fan stormblåst så vad gör man.

Kom hem 10 på förmiddan och försökte sova lite mer medan Klabbz körde bokmässeslavande, sedan direkt ut vid 7 igen för att haka på J-O-V till Saturn. Fatta att det var över 6 år sen jag var där sist, och det var samma låtar på dansgolvet fortfarande, förutom möjligen nån Slagsmålsklubben som ändå var kass att dansa till. Men jag skulle ju till BamBam sen utan popslavarna, och fick locka med Therese för att kunna komma in på listan, hon skulle låtsas vara nån annan och få in sigsjälv+2 genom det.

Gick bra, var trångt, drack öl, dansade, såg JmyHaze och fick hovdansargig till en kommande klubb. Sen mötte Klabbis upp från att ha hängt med Dagensbok-gänget och vi utbytte anekdoter samt mobilbloggade en rekonstruktion av hur han halkade på ett bananskal. På allvar, han halkade.

Hemma fanns potatissallad i kylen som jag gjort som enda vettiga sak under hela lördag eftermiddag. En god belöning.

- - -

Det störde mig att jag råkat välja en röd tischa igår.

Jag fattar att det är en stor grej som händer i Burma. Det är allvar som fan och förjävligt. Kampen ska stöttas. Men det stinker trender och opportunism i hela världen nu (och kom igen! färgen röd påverkar inte av sig själv).

Det är naturligt, såklart, vi kan verkligen inte hantera för många komplicerade och/eller allvarliga saker på en gång, inte som enad front. Men jag kan inte låta bli att tänka på till exempel när juntan tog över Thailand, var var ni då?

Där.

På semester.

Hyckel är inte rätt ord. Det är för medvetet. Allt är bara ett exempel på en inbyggd dubbelmoral i oss, som bara inte går att komma ifrån. Och trots att jag flikar in sågningar och dryga pikar är jag mer fascinerad än provocerad. Man får inte ihop vardagslivet och sina ideal och jag tänker alltid köra på linjen att det är bättre att bara låta det vara så, men vara medveten om det. Gärna tänka nåt varv till om och hur man kan påverka.

Så kommer man ju också på att kläderna du bär, det kan vara detsamma.

Hur kan förresten det här och det här vara skrivet av samma person? Ett är bra som fan, till den grad att jag började bli imponerad. Sen läste jag det andra och bara suckade åt den abnorma naiviteten.


Förfest med Phazebook och bloody.


Klabbarparn tampas avslappnat med sellerins trådar.


Agnes var med på ett hörn också. Hon hade som tur var inte tagit med mitt lakan, det hade varit jobbigt att ha med in på Eye. Men det hade varit kul att ha med Agnes själv (sist hamnade vi ju i pressen).


Potatissallad i natten.


En bokmässa är en bokmässa är en. Ja.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s2e15, clueless
ca 40 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
bokmässa, supa, lite allvar tack.