Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.25.sep/07 ---

Det är den där tiden på månaden igen då man plötsligt har pengar och är helt ovan. Det kan gå åt två håll. Antingen tänker man yay och börjar bränna eller så lever man snåla livet nån vecka till.

Hade det inte varit bokmässehelg vore alternativ två ganska troligt men så blir det nog inte nä.

Karaoken har fått en återkommande efterfest. Mer karaoke på Flame kommer bli av varenda gång och vore det inte för att jag säkert skulle få stryk för det skulle jag ta med alla öldrickande gäster på Kelly's medelst mikrofonerad uppmaning.

Nu blev det ändå ett stort gäng förstås. Alec fyllde år så det var stort pådrag och till och med Tea Cosy sjöng. Själv slog jag på stort med bara brudlåtar när vi var på Flame, även om Only You med Yazoo väl kan vara lite fusk eftersom Alison Moyet verkligen låter som en man (det är ju därför hon är så grym).

Så det fick bli en seg dag idag med sista Upp till kamp och laundry day. Och snälla snälla Yoho bjöd på middag så mitt tomma kylskåp fick vara tomt tills jag handlade på väg hem därifrån istället.

Fan vad det pajade på slutet.

Ja, Kamp alltså.

Det var narkomanåterfallsklyscha och sluta-med-bröllopsklyscha (dessutom efter svart skärm med texten Epilog! Fy fan), och som om inte den sistnämnda vore nog blev det även en hämndmotiverad skottlossningsavslutsklyscha på den klyschan. Merde.

Birroworld.

I allmänhet är jag också besviken på att Erik blev så bortkollrad i historien, hans avfällingsskap från de andras värld var inte helt motiverad. Och när det där som hände i USA inte ens förklarades eller antyddes ordentligt, nä - måttet raugat. Raugat, I tell ya.

- - -

Plugga franska, imorgon är en lång dag och grammatikövningarna är kvar.

Och det är bara en av sakerna man undrar hur det ska gå med imorgon. (So clean that you can boil it in some collard greens)

Men på torsdag kommer Klabbis! Yay!


Emil i screamscarymovie-mask.


Amen vafan sitter jag med kommu-uniform och kollar på Upp till kamp? Hur gick det till? (Jo, laundry day.)

statistik,
serier:
tot. minuter:
upp till kamp
s1e04, [ingen titel]
ca 90 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
karaokish, snålhet, TV-serier.