Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.30.juli/07 ---

När man vaknar vid kl. sex och verkligen inte kan somna om såhär en sen julimorgon med pissväder finns det bara en sak att göra. Be on some husmoder shit, städa och baka bröd (long overdue!). Och man sitter vid halv tio sen och undrar hur det kommer sig att varje dag är en sån balansgång mellan att få tid till saker man vill hinna och att fördriva tid som känns överflödig.

Men tid kan till exempel användas till att bli snart helt färdig med de där ofärdiga verserna till Nerd Life - Pt. 2, och att till och med få ner så många roliga nonsensrader extra att beatet måste förlängas.

Tid kan också användas till att färdigställa Print Screen-avsnittet som kommer upp på onsdag. Det ni.

Så ska det bli dubbelt upp med ovanligt socialt TV-serietittande, först kommer Yoho och Emma Mollish och kollar på det Ebba & Didrik jag spelade in i lördags, sen blire de sista fem delarna på Heroes med JOV. Supaheroes är en fin motvikt till supahelger.

Annars i TV-spåret: Det klassiska avsnittet Homicide jag såg igår, där Pembleton får en hämndgalen ex-con på halsen, är jävligt bra markör (som peak på den stadiga höjningen från mitten av säsong 3 till just denna säsongsavslutning) för hur serien verkligen kommit nånstans där den står way above andra polisserier. Mindre deckare, mer drama - så ska det vara. Jag brukar inte märka sånt heller, men det är tydligt att Barry Lev' regisserat avsnittet själv också. Såklart är det bara The Wire som knäcker Homicide (nä, jag är för ung för Hill Street Blues, håll tyst!), men jag pallar fan inte att se säsong fyra av den utan textning, jag får vänta på SVT, hon Snoop är fan sjukt svårförstådd.

Och så det stadiga klagotemat. Way out.

Igår upptäckte jag att det var helt uppbokat.

Här har man velat satan, men till slut bestämt sig, och då kommer lönehelgen och alla dundrar in sina bokningar innan man fattat vad som hänt.

Bara lördagens endagsbiljetter kvar.

(Eller ungdomsbiljetterna också, så de jävla svinen under 18 får sin hämnd för att allt kul i stan annars har öldrickning och högålder på affischerna.)

Men så slår det mig. Det är fan bara Lady Sov jag verkligen vill se dan innan, jag kan snålarschla mig ur dilemmat istället. Skita i att jaga scalpers eller uppdatera Ticnet-sidan dygnet runt för eventuella bangade bokningar, och bara boka mig en fckn endags och spara 500 spänn. Så blir det kanske new shoes trots allt! Kommer det ut nån bangad bokning jag kanske hinner skaffa får jag väl se, men just nu känns det rätt bra. Lady Sov får komma tbx helt enkelt. Oh yeah.

MEEEN!

Så kommere just när jag ska skriva det här och lägga upp det här en jävla ledighetssymbol på Ticnet igen. Så jag bokar en 2dags också och vips är man tbx i no beslut i sikte. Gaaah. Låt mig va.

(Men om jag inte tar den själv kan jag ju ge bort den till nån som vill ha.)

- - -

Bergman är död nu också. Fan. Ändlösa tributes i media ahead.


Någon har haft räkfrossa på vagnhållplatsen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e20, the gas man
ca 50 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
boken om blanche och marie
ca 15 s.
ca 15 s.
  [regelverk]
taggar:
ego, tv-serier, klagan.