Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.8.juni/07 ---

Succé, succé. Det är ju inte utan att man tänker på sig själv som så jävla smooth! när uppsatsen vi skrivit på opponeringen genererar till största del detaljkritik och strukturinvändningar. Saker som alla kan fixas på, just det, en eftermiddag.

Plus såklart lite klagomål på språket i typ bara meningar jag skrivit. Inget predikat etc. Tjenare att man är bloggskadad, men ja, min rmx av uppsatsen kommer bli värre, fo shizzle.

Opponeringen bjöd också på njutbar bakgrundsmusik av en arbetare, eller jag antar det var ett ledningsbeslut förresten, som bestämt sig för att i seminarietider borra järnet så det sjöng i betongen ungefär var tionde minut.

Ljuva stunder för öronen.

Sen hann jag ju komma tillbaka i tid för att hinna med en vända foto av stundenter längs Avenyn igen. Från samma gymnasium som jag gigade på förra veckan dessutom, interesting. I alla fall är det äckligt lätt att få de jävlarna att skrika tillbaka och posera, om man bara ropar ett enkelt whöööö! och viftar lite med armen.

Exempel nedan, men klicka på bilden för tha real deal.

- - -

Hemliga projektet blev sviiinbra!

Ja, jag är i Sundsvall nu alltså. Jag hade beställt resultatet dit för jag tänkte det kanske skulle ta lång tid, och då ville jag ha två dars extra frist. Således har det legat här en vecka utan att jag kunnat se hur det blev.

I alla fall är Sofia nu ute och svirar student med champagne, och kommer lätt inte läsa denna blogg förrän hon redan fått presenten, så jag kan tala om att det är en fet jävla bild jag trixat ihop av ett foto och tecknad bakgrund, som sedan tryckts på canvas av ProFormat. Det är fan sjukt vad fin den blev, men jag måste ut strax och skaffa nåt för att montera skiten på innan den överlämnas. Inga färdiga kilramar finns i rätt storlek, så jag kommer få såga och ha mig.

Stressigt värre, men det verkade som att jag har ett gäng timmar på mig minst. Och det var faktiskt lite onödigt dyrt att betala extra samt tredubbla frakten för en customized kilram från stället.

- - -

Och jag har läst ut Regissören, det tog en stund. Inte för att jag hatade den eller så, men utan det regelbundna pendlandet är det svårare att få läsro.

Nä, jag tyckte väl den var rätt bra, men helt klart mer spännande som idé än som verkställd idé. Eller snarare: jag kan inte uttala mig. Jag pallar inte att läsa sånt där lite luddigare språk helt koncentrerat, i alla fall inte i en hel roman. Byta tid och rum nästan mitt i stycken och sånt.

Äh jag vet inte. Det roligaste var i alla fall efterordet där Ahndoril hävdar att Bergman ringt upp honom ett tag innan han sedan lackat på boken (as we all know), och då tvärtom sagt att han älskade den, samt att han blivit så tagen att han tvingats pulsera runt i snön på Fårö ett tag.

Good fun det där, och roligast om det är en lögn förstås.

Förresten var bonusnovellen i pocketen svinbra faktiskt.


Som sagt, klicka bilden.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ugly betty
s1e20, petra-gate

house, M.D.
s2e13, skin deep (ooh det var ett fett avsnitt, länge sen man fick en rejäl hjärnborrning!)
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
regissören
ca 75 s. (> utläst.)

sara villius - battle
ca 35 s.
ca 110 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, b-town, studenter, sundsvall.