Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.6.juni/07 ---

Det är sista stund innan hetsiga dagen imorgon då man ska försvara sin uppsats i B-town och sen åka tbx till Göteborg bara för att vända och dra hem till Sundsvall.

Sista stund spenderas förutom tvätta + packa med att vara lite småbakis efter en runthattarkväll igår. Eftersom jag och Ran varit opponenter själva på dagen, vilket ju innebär mycket mer jobb än att bara sitta och ta emot lite kritik, var det lite mellannivåtentafest för mig. Det var också release för Femkul #2 på Uppåt Framåt, och var man med i förra numret måste man ju reppa. Men det blev inte så lång stund där, det är så mycket billigare att inta sin öl på andra lång så det blev King's Head istället.

Riktigt jävla skoj, och jag hittade för första gången en person som höll med mig om den sköna känslan i att gå omkring i gårdagsklädsel och ännu bättre - gårdagssmink. Plus medhåll på en del andra freakish saker jag kan tänka på.

Opponeringen utförde vi med största finess och fick beröm och skit. Oj vad det bekräftade mina tidigare nämnda tankar om det här med forskninginriktning på utbildningar för jobb utan sådan alls. Det är apsvårt att göra en bra opponering, och det är ju inte ett krav att vara tha master för ett godkännande, men seminariet jag var på efteråt hade verkligen lama argument och synpunkter. Vilket inte är vare sig konstigt eller grund för sågning av de D-studenterna, det är bara stört att man ska göra en sån uppgift och inte förväntas göra den särskilt bra. Det är en rant till rant-sektionen på gång om det här, håll ut.

Undrar hur de kommer vara mot oss, opponenterna.

- - -

Imorgon då, som sagt, Sundsvall direkt efter B-town. Jag ska gå ut med Yoho på lördag, det kommer bli så jävla kul med en riktig sundsvallsutgång. Så ska jag väl passa på att fota lite studenter också.

Men syrran blir förstås skonad från mitt cynismprojekt.


Det märks att man inte riktigt vet hur den här nya röda dagen den 6 juni ska hanteras vad gäller firande och sånt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e13, dead end

entourage
s3e20, adios amigos

desperate housewives
s3e15, the little things you do together

24
s6e13, 6 p.m. to 7 p.m.
ca 160 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
regissören
ca 40 s.
ca 40 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, b-town, supa.