Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.3.juni/07 ---

Fy helvete vilken fet klubb det är den där femte-smaken-tiken. En lite tråkigare lokal än om de fått vara kvar i grottan, men Wish enda egentligt stora nackdel var väl att ölen kostade både skjortan och manschettknapparna. Tur då att jag sällan köper mer än en på stället, man är ju ute efter dans.

Dans, ja. Busy P var ju inte bara bra, han var helt jävla excellent. Och på det: en publik som var så sjukt på att jag undrar var fan alla befinner sig nånstans annars. Varför är det inte alltid sådär, pressa sig fram till alldeles intill tha DJ och skrika högt för varje banger som slängs på?

Lätt värt att tränga sig fram, dessutom fick man godis när P fick en påse bilar av nån brood, som jag antar var en av arrangörerna, och verkade ovan vid svenskt godis så han bjöd runt bland oss som stod längst fram. Blir jag tha DJ nån gång ska jag fan ha fiskdamm som min gimmick.

Förfestandet innan blev hos Emma Mollis, med den klassiska Party Party-skivan de alltid kör med. I loves säkra kort. Dessutom trodde jag först inte att det skulle bli så många jag kände överhuvudtaget som skulle till Umami, så det var extra kul att Mollis bestämde sig för att vara på.

Sen hade J-O-V, som var på annan förfest, min biljett så jag fick vänta en femminutare efter att Mollis gäng kommit in redan. Men vem klagar, det var inte ens lång kö trots att stället var packat sen.

Vaknade vid ett idag, varit ute till sex. Stängningsdags är enda läget att åka hem. Första natten tillbaka i stora sovrummet, det känns lite ovant. Fan vad sängen tog större plats än jag tänkte mig, det blir nog ingen studio här inne sen. Eller kanske med nån garderob som mik-bås och datorn i ett hörn, men ja, den ska ju funka först.

Och ikväll är det sista Six feet under. Lite tråkigt, lite skönt. Fem säsonger är ganska lagom för en svinbra serie (i fall av bara ganska bra är talet istället tre eller fyra säsonger). Sen behöver jag ju en paus, eller jag menar tid att ta itu med spöken (som det som redovisas nedan, äntligen har jag återfunnit några s03-avsnitt som förlorades i kraschen av externa HD:n!), samt förstås med nya projekt som Dexter och Heroes.

Men de nya projekten får vänta till efter Sundsvallsresan, jag har lovat J-O-V lite maraton istället för att som vanligt kolla själv. Roligare, och det går undan snabbare.

- - -

Tiden börjar rinna ut för the metal. Basist till Helsinkki (var det va?), Trummis till Umeå. Och nästa helg är sista chans att spela in nåt. Såklart är jag inte här då, men kanske får de andra till lite bas och så kan jag skrika nån dag i veckan istället. I annat fall stannar det på två låtar, men med en bas-session till - ialla fall på tre. Stay tuned i vilket fall.

Tills dess: PrintScreeeeeen!


Brillfyndet. Gick tyvärr sönder mer alldeles efter
detta togs, men J-O-V tog med dem hem ändå.


Bakishandla på Willy's.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e12, the city that bleeds
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, tvserier.