Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.2.apr/07 ---

Helger, tiden när man låtsas att man är ledig, man låtsas att man kan ta sig en till utan påföljd, man låtsas att man nöjer sig sen.

Metalrepet blev inställt, de där jävla overallchalmeristerna hade after ski i byggnaden, efter den där skumma snowboardtävlingen jag inte kände till men alla andra reagerat på med ett jahaa, den, ja. Det var en fejkad skidbacke utanför, man hade kört dit snö med lastbil och verkligen lyckats få med den smutsigaste snön som fanns. Det såg rätt stört ut.

Och jag som bara drivit omkring för att fördriva tid innan, finvädret var förstås till belåtenhet så no harm där, men de extra timmarna istället för rep var ju ganska onödiga.

Särskilt med tanke på vad jag kunnat svara i telefonen tidigare och således vad jag kunnat gjort istället. Men. Ja. Det finns hållhakar på mitt skrivbord och jag ska utnyttja dem till max.

Annat inställt: David kunde inte spela in med mig igår heller, så det får bli nu i veckan nån gång. Men det kanske var lika bra för nu kom jag på lite ändringar i texten. I vilket fall ska det hållas utkik efter kommande låtar i Transit Song-serien, för en av dem ska snart vara feat. JLA. Dessutom är de bra allihop i vilket fall.

- - -

Så har jag hittat Emma Gray Munthes blogg. Den är så jävla bra, precis som allt hon rör vid (fan vad kommande bok lär vara fet). Det är synd att hon är gift, hon är nog annars min största kändiscrush, till och med strax före Linna Johansson.

Här är i alla fall en bra plats att börja, Strage-repliken på slutet av scenario #2 är fantastiskt rolig. Själv betar jag just nu av hela arkivet från starten tills nu.


De hade skeppat dit den äckligaste snön de kunde hitta.


Lördagsölen, mycket fotande. Den här bilden är så jävla rolig.


Och jag blev den bästa karaktären i Little Britain! Yess.
You scored as Ray McCooney.
Which character from Little Britain are you?!

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s7e11, casa bonita

six feet under
s5e04, time flies
ca 75 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Moore, Alan et al - swamp thing, book 4: a murder of crows
ca. 40 s.
ca 40 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, krypto, tips.