Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.19.mar/07 ---

Om det inte mest handlade om kringgrejer skulle det här kunna bli en hockeyblogg.

Slaget om Västernorrland, bara där är det fun stuff. Timrå - MoDo, sista kvartsfinalen, Timrå strök med. Som vanligt när jag bestämmer mig för att låtsas vara intresserad och ser en match av vilket slag som helst, så jinxar jag hela skiten och orsakar förlust bara genom att kolla på det.

However, som sagt, fun stuff uppkom.

Bäst var såklart kamerorna i omklädningsrummen. Alltså, vi skojade redan i början av sändningen om huruvida man skulle få se lite naket också, men oj vad jag inte räknat med att så faktiskt skulle ske. Tyvärr har jag ju ingen koll på hur Timråspelarna ser ut, så inget namn eller så, men nåns kuk syntes definitivt i TV-rutan.

Nummer två: att programledaren på Kanal 9-sändningen var helt ohemult lik Kurt Fuller, till och med hans gester var lika! Naturligtvis var det inte en jävel som fattade vem jag menade (nä, precis, trots att jag letat upp namnet nu sa väl inte det dig nåt heller) så jag fick vänta tills efter matchen och plocka fram honom på IMDB.

Och så hade vi grejen med att samma programledare hade exakt samma slips som en av kommentatorerna vid rinken. Och grejen med att alla frågor till spelarna är så jävla dumma. Men det är väl som vanligt med sportjournalistik.

- - -

Jag hörde för ett tag sen att HBO skaffat rättigheterna till att göra en TV-serie av den fullkomligt lysande Vertigo-serien Preacher. Det var ett glädjebud när jag hörde det, TV istället för hård komprimering till en enda film liksom. HBO liksom. Men, idag gjorde jag misstaget att se efter om det fanns mer info att tillgå i frågan.

Mark Steven Johnson står för pilotens regi, manus. För hela seriens produktion. Och du vet förstås inte vem det är heller, men om jag säger Daredevil eller Ghost Rider kanske det går upp för dig att det är Han Som Slaktar Bra Tecknade Serier Som Ingen Annan.

Inget annat än stor snopp på tillvaron.

- - -

Ja, just det, man kanske inte skulle klaga så mycket igår på siffran vi fick i recensionen av Rekodemon, det stod ju faktiskt att min röst var kick-ass också. Cheers för det.

Men jag fattar fortfarande inte hihatsågningen.


Ett fynd från förra Stockholmshelgen. Ända till klockan 21!

statistik,
serier:
tot. minuter:
six feet under
s5e02, dancing for me

the L word
s4e11, literary license to kill
ca 105 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Straczynski, J. Michael et al - rising stars: born in fire
ca 130 s.
ca 130 s.
  [regelverk]
taggar:
sportintressesimulering, comix, klagan, egocentrum.