Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.18.mar/07 ---

Vid hemkomst efter en lång dag sent igår kväll läste jag 3:an i GP och upptäckte jag att Reko blivit recenserad på demospalten. Det sa du inget om Mattias!

Anyways, en jävla trea igen, lite tråkigt faktiskt. Alltså inte att det skulle vara dåligt, men en trea är så jävla tråklagom. Det ska vara hot or not.

(Vi är hot.)

Lång dag, ja. Det var även en dagen-efter, fredagen innehöll en rackarns utekväll jag egentligen inte borde lagt pengar på (well, mycket gick faktiskt inte åt ändå). Klassiska danskortet The Eye och som vanligt är det svårt att hålla sig från att dansa tills man verkligen måste hem med sista vagnen.

Och det är ju inga problem egentligen, men metalrepet (Aska är det nya bandnamnet, Lt. Hightower är up for grabs) var tidigarelagt eftersom Johan the trummis skulle spela in med popbandet också, så jag tvingades släpa mig upp efter bara fem timmars sömn. Och eftersom nämnda popband även inkluderar Jonas och David, samt att jag inte hört ett ljud av deras låtar trots extrem nyfikenhet, gjorde ju att jag inte kunde hålla mig från att haka på för att lyssna.

Mycket fett, korta låten är en sån jävla bilåkarhit, och dessutom fick jag dra till med en falsettstämma på en refräng i discolåten. Sen hade de öl, så det blev sent igen.

- - -

Därför spenderar man söndagen med promenader till Willys på Wizzle, i uppehållsvädret mellan galna stormar. Och fan om man inte ska ta och se hockeyn med Yoho också. Timrå, what else?


Studio. Notera att det ser ut som David gör nåt slags gang sign.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s7e03, toilet paper
s7e04, cancelled
s7e05, fat butt and pancake head
s7e06, li'l crime stoppers

lost
s3e12, par avion

scrubs
s6e13, my scrubs
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
reko, supa, aska.