Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.14.jan/07 ---

Det blåser som en inledning till gammal romanklassiker ute, SMHI varnar och jag stannar inne i alla fall första hälften av dagen. Jag vill inte ha en projektil i bakhuvudet, men så värst orolig är jag inte. Jag skrattar mest. Jag brukar göra så vid overkligt väder.

Det är vardagsrummet och små glimtar av saker, och nya rader i dokumenten för jag blev så peppad i fredags. Jag lägger min vers på balkongen och utvecklar när jag kommer hem.

Det lyxiga året 2007 kommer ha annan lyx än bling-bling om det alls blir nåt, I don't have a problem with that. Champagnen kan jag bli bjuden på av andra som fått den sorten istället. Jag håller hinken åt dig om du fyller mitt glas.

Jag försöker undvika att på en gång skicka ut mig igen när jag väl fått komma in, men det är svårt, jag är sån. Raderna som läggs till motsäger vad jag vet, och vad jag skriver i andra dokument, men en är idealbild och en är verklighet och det som ska uppnås är bara kombinationen. Inga byten, inga återköp. Store credit only.

Jag testar rösten alldeles för tidigt på morgonen, det är ändå en dagen efter även idag, men rösten ska tuktas i tid. Jag kan inta varma drycker sen om den blir för sur. Pumpar Quan, Jaheim, Darin, Paris Hilton, jag klämmer i till vad som helst bara texten finns i huvudet.

Och när jag kommer hem på natten, innan, finns kommentarer på MySpace, nya saker att höra från Cobra Charlie, min melodi kompar Cornelias blod. Lyssna gärna.Vissa delar av Biskop skulle även kunna ligga i en fransk förort.

statistik,
serier:
tot. minuter:
arrested development
s1e22, let 'em eat cake
s2e01, the one where michael leaves
s2e02, the one where they build a house
s2e03, amigos

wonder showzen
s2e04, justice

this life
s2e03, the bi who came in from the cold

huff
s2e10, bethless
ca 185 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
the farming of bones
ca 10 s.
ca 10 s.
  [regelverk]