Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.3.jan/07 ---

Det här är en tråkig sak att prata om, men jag är så jävla fattig. Planeringen av studiemedlets utbetalning under den här tiden på året är verkligen helt fucked up och det var nära att hyran inte bara blev lite sen utan mycket. Nu måste jag hålla hårt i plånboken för att ha kvar 320 spänn till kåravgiften som först måste betalas för att jag ska kunna få mer pengar. Därför kändes det mycket jobbigt att osten i min kyl möglat under min frånvaro. Ost är dyrt. Men oumbärligt.

Men det var inte alls så jobbigt att göra min del av mitt och Rans grupparbete som jag tänkt, tog mig bara ett par timmar, varför gjorde jag det inte bara nån av de där dagarna i Sundsvall när jag ändå hade tråkigt och alla var upptagna? Skriva ihop texten omkring blir väl värre, men det känns som att jag kanske överskattat plugghetsen ändå. Fast vi får se hur det känns sen, när jag plockar upp Modern Information Retrieval och börjar läsa, hemtentish kan ju vara värre.

- - -

Och så tåget. Jag köpte nya Bang under väntefasen i Stockholm, den var inte så trögläst som vanligt kändes det som, men jeez, den marxistiska analysen av porr (jag vet, bara en sån sak) var, trots en del poänger, full av irriterande shit. Ett stilla exempel:

Under produktionen och distributionen har en köttslig relation mellan levande människor omvandlats till ett livlöst ting, en död produkt. I denna mening är konsumtionen en akt av nekrofili.

Såna formuleringar ska verkligen dra åt helvete. Kan vi vara lite seriösa eller?

Även synd att det roliga greppet att ta in Guillou som gästkrönikör bara blev en text med gnäll. Det hade varit trevligt om man fått bli charmad och överraskad.Äh, vi tar en fisk till.

statistik,
serier:
tot. minuter:
arrested development
s1e06, visiting ours
s1e07, in god we trust
s1e08, my mother the car
s1e09, storming the castle
s1e10, pier pressure
s1e11, public relations
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livet är helvete
ca 20 s. (> utläst.)

the farming of bones
ca 20 s.
ca 40 s.
  [regelverk]