Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.30.dec/06 ---

Blev rippad av den lokala optikern idag. The deal är att jag är en linsfuskare av stora mått, har samma par månads i minst ett halvår och brukar bara köpa två par varje gång jag är hemma i Sundsvall. Men nu sa brooden att det bara gick att köpa 6-pack så jag tvingades sätta på autogiro över hela våren, för några direkta cash har man ju inte nu när bara ett drygt halvt studiemedel pungas ut tills vårterminen börjar i mitten av januari. Hyran känns ju viktigare att spara sina pengar till (ja, den skulle förstås betalats redan men jag måste casha in från Anna the roomie först, som precis som jag glömde sina engångskoder till Nordeas internettjosan i Biskop).

(Repris:) Men what the hey. Jag har i alla fall fått mig ett digert lager synhjälp nu, det får räcka minst dubbla den tänkta tiden. Screw you optikerkåren, mina ögon pallar allt (efter fem års fuskande är det fan bevisat).

- - -

Och imorgon blir det då nyårsäventyret, Hulten ringde nyss och jag fick det konstaterat att avfärd till Härnösand sker 9 på morgonen. Crazy, men det får väl ses som ännu ett dagfestprojekt helt enkelt.

(Vafan jag ska till Härnösand för? Don't ask.)

Således är detta the last bloggish of 2oo6, ses nästa år.Ännu en Norra berget-pic, syster Matilda i grymt förmiddagsljus.

statistik,
serier:
tot. minuter:
scrubs
s6e01, my mirror image
s6e02, best friend's baby's baby and my baby's baby
s6e03, my coffee
ca 65 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livet är helvete
ca 35 s.
ca 35 s.
  [regelverk]