Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.27.dec/06 ---

Underligaste återseendet är förstås den där herrgården i Österström vi var på i en klassresa i sexan. Sofias pojkväns familj sköter den nu, så när vi skjutsade ut henne dit på julafton fick man lite konstiga flashbacks.

Sen var Matilda med Klas och hans familj på kvällen, för att senare jobba natt också, och jag tänkte ju egentligen som tidigare nämnts plugga, men Svante ringde och erbjöd julmiddag och jag är inte den som spottar i glaset (utom tidigare samma dag när nyss nämnda Sofias pojkväns familj erbjöd mig att stanna där, men det hade ju bara varit för weird, nog för att de verkar trevliga men jag känner dem ju inte).

All good alltså.

Men ännu mer good på juldagen, det var traditionsenligt firande av Eckes födelsedag på dagen och sedan förfest hos oss följt av utgång. Vi hade gett oss fan på att slippa storköer så vi började vid 17 och gick ut vid 21, bara liten liten kö på Brandstation då.

Men trots mycket skoj och ett helt ok dansgolv där var det ändå till Skeppis man tvingades gå till slut för att träffa riktigt mycket folk. Ändå ett bra drag att inte vara där hela kvällen, det var trängre och jävligare, man orkar egentligen inte med hur mycket gammalt folk som helst på en gång, och mina tidigare gräddvita skor ser nu ut som nån sladdat med en bil över hela skiten. Jaja, jag ville ju rida in dem ordentligt så smutsen blir jämn...

Så igår orkade man inte annat än att hänga hos Andreas och smådricka lite öl, och sen på kvällen se hela jävla av TV4:s reklam och nyhetspaus extended version av Konungens återkomst, under intagandet av en Bite Line-pizza för två fast själv. Hade velat se Supersci på Stadshusverandan men nä. Är man trött så är man.


Danceflo' på Brandstation.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the office
s1e04, training
ca 25 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livet är helvete
ca 40 s.
ca 40 s.
  [regelverk]