Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.23.dec/06 ---

Fuck what you heard, det är julafton idag.

Mamma och pappa åker till Vietnam imorgon, vi måste ju lösa situationen på något sätt, så det får bli en utbrytarjul dagen innan. Ganska trevligt, och det är lätt att lura sig själv. Gör man bara alla klassiska grejer man brukar så ställer hjärnan lätt in sig i christmas mode. Vi har till och med laddat ner Karl-Bertil Jonsson (vilket i annat fall skulle vara totalt helgerån) och sett på vanligt klockslag med hjälp av sladd till TV:n från min dator.

Men imorgon blir det antagligen konstigt - föräldrar borta, Sofia ska till sin pojkväns familj, Matilda ska jobba och själv ska jag väl plugga lite.

- - -

Jag är en nostalgiker av stora mått. Jag har snart promenerat mig igenom hela stan, i jakt på sånt som är sig likt och sånt som är annorlunda. Idag ända ut till Nacksta, nästan i alla fall (fan också, man borde kollat in sin gamla lägenhet). Jag har genom en sväng till Fyndlagret upptäckt att man även i Sundsvall fattat nu att det går att ta ordentligt betalt av såna som mig för gamla spel till nintendo 8-bit. Tur jag inte hittade nåt jag ville ha.


Ingen orkade klä en riktig gran, det fick bli det lilla plastträdet.
Ändå ska klapparna in under.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livet är helvete
ca 40 s.
ca 40 s.
  [regelverk]