Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.24.nov/06 ---

Det här med drömmar alltså, jag är expert på såna där som lämnar en kvar i ett extremt känsloläge. Senast både i förrgår och idag. Idag, vrede. Nåt galet grannbråk där jag vaknade mitt i en harang svordomar över nån stulen skarvsladd för utomhusbruk.

I förrgår nåt lite värre, felriktat intresse och sånt, som låg kvar en god bit in på dagen. Fan vilken lättpåverkad liten organism man är som bara låter kroppens fantasier köra med en sådär. Gå omkring och vara sur på folk som inget gjort är ju fan sinnessjukt.

Jaja, igår var det i alla fall rejält avsked till metodkursen, i form av middag hos Ran, som morphades till glöggfest (Blossa '06 må vara med fulare flaska i år, men god som stryk) featuring grymt musikquiz. Visserligen inte med min typ av frågor (jävla filmmusik, ni låter ju likadant allihop!), men ändå sjukt roligt. Och vårt lag vann anyways.

Sen var middagsdelen av det hela visserligen sweet som fan, men jävlar vad jag var mätt till smärtgränsen efteråt, det gjorde konstant ont i magen från 21 till 01. Never again.

Dagens festande kommer istället bli på Storan, på klubbscenen kommer Cunninlynguists hålla hov, jag har hört att de har liverykte, det kan bli hur bra som helst. Och ännu bättre, Tonedeff är med också! Här ska det bli snabbt i vändningarna. Hoppas bara han hoppar över sångnumren, det må i princip vara en sjukt bra sak att både kunna sjunga bra och ha jordens grymmaste flow, men live ska det fan kickas uptempo.

Däremot får Cunninlynguists gärna köra de softare från senaste skivan för de är lätt höjdpunkterna. Fast det är klart, i den allra bästa, Caved in, är det ju Cee-Lo's inhopp som är halva grejen och han får man ju inte med i paketet.

- - -

Sen är det återigen dags för en uppmaning att komma på Karaoken på Kelly's denna måndag, jag är värd för tredje gången. Kom dit och låtsas det är Idol, jag är varken hård som Swartling eller äcklig som Clabbe.


Nåt slags vernissage på högskolebibblan i B-town.

statistik,
serier:
tot. minuter:
weeds
s1e08, the punishment light
s1e09, the punishment lighter

gilmore girls
s7e08, introducing lorelai planetarium

house, M.D.
s1e12, sports medicine
ca. 140 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
den hemliga historien
- ca. 80 s. (> utläst.)
ca 80 s.
  [regelverk]