Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.19.nov/06 ---

OK, så jag har konceptet klart för mig, ett par tänkta referenser till metodlitteraturen också. Sen ska det ju skrivas ner också, inte det lättaste att ta sig för direkt. Men nu har jag ju faktiskt bangat The Lindy idag för att kunna plugga (eller... var det kanske för att jag var vrålbakis förut?), så det är bäst att ta sig i kragen. Därför har tentaskrivarplaggen dykt upp igen, nåt måste man ha för att komma i the right mood. Nån liter kaffe också på det.

Sen kan man förstås ändå unna sig att se lite TV mellan varven, nyss var det en repris av Pimp my ride International, ett avsnitt jag hörde talas om bara häromdan, där två svenska metalkillar fick sin bil fixad. De var tvillingar och spelade i ett black metal-band, och det blev såklart väldigt mycket töntigheter från Lil' Jon och Holländska bilfixarcrewet som naturligtvis inte har en susning om vad som är rätt i blackvärlden. Men, å andra sidan visade det sig efter lite googlande efteråt att det var kristen black metal killarna spelade (Admonish heter bandet för den som vill googla själv), så de var säkert inte så noga med sånt själva heller.

Ingen diss mot kristen metal förstås, men jag fastnade inte direkt för just deras. För den som är intresserad av sånt är Extol ett hett tips annars. Inte black, men ändå.

- - -

Idag ska det också tipsas om Chris video till Rainbows (finns på hans Lady Caterpillar-MySpace). Den är väldigt peppande, och låten är grym.


Ännu en return of the hemtentaskrivarplagg.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s2e02, black and blue

huff
s2e08, a cornfield grows in L.A.

weeds
s1e04, fashion of the christ
ca. 135 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]