Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.5.nov/06 ---

Dagfest, dagfest, dagfest. Whuknaahsay? Går inte att slå, helt enkelt, jag tog den första bloody maryn halv elva medan jag bakade festbröd och sen var det 16 timmar fest mellan det och läggdags. Inte alla som höll ut så länge, förstås, det var bara fyra av oss som drog vidare till Nef för att skaka lite vid ettiden. Men då får jag väl i alla fall ta på mig äran av att som mest hardcore vara Lord of Dagfesten medan alla andra suckers bara trillar av.

Och så var det sammanträffanden, matchmakings, blixtvisiter, spontanspelning med rekomusik, och beatboxande i CP-rummet (som blev både rauchenreich, och jordkällare för allt som inte fick plats i kylen). Den enda frågan som kvarstår nu är hur i helvete ska jag palla the lindy ikväll på bara fem timmars sömn?

- - -

Övrigt: Beat Hospitality. Checka min första testmix av feta, feta, feta Heuristic techniques, nu på en gång. Och ta med det till nästa dansgolv du besöker. Egen division av paparkaka.com kommer så fort jag kommit på hur det ska se ut. Men det blir nog simplistic.


En bloody mary, por favor.

statistik,
serier:
tot. minuter:
skojar du? sån fest var det inte. denna gång. ca. 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
nä. ca 0 s.
  [regelverk]