Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.3.nov/06 ---

Shit is on. Satt idag mellan 9 och 15 och gjorde spellistor för dagfesten, en allmän och en dans. Fan vad jag är anal, men det ska vara ordnat, så är det bara. Och förhoppningsvis slipper man såna där jobbiga killar-vid-stereon sen som ska byta låt efter 15 sekunder hela tiden.

Och ikväll är det brödbak och på morgonen imorgon är det mer bröd och kanske borde man röja lite, men vad är poängen när det bara ska stökas ner igen på en gång. Or so I hope!

- - -

Övrigt: kuken! Nån sopa har redan kört ett bra tag under namnet JPS, jag måste tweaka det lite till. Inte för att det är nån snubbe man ser överallt, och jag skulle säkert kunna dra till PRV och skaffa papper först av oss, för det lär ju inte han tänkt på, men jag pallar fan inga förväxlingar (att man är idiot nog att inte räkna med att tre bokstäver kan vara upptagna hur lätt som helst är ju en sak, men att det dessutom var en rappare var droppen, annars kan det faktiskt få vara).

Jag drar nog till med en ordentlig ändring istället. Jag har redan velat få till det som namn på nåt helt annat, så det får bli JLA. En hyllning till B- och C-vetmet. Eller till jävla. Eller till Justice League of America (synd att jag redan vet att Green Lantern är taget det med).

Tur som fan i alla fall att jag upptäckte det här tidigt.

- - -

Övrigt 2: på måndag är det dags för er alla att släpa er till falsksång på andra lång igen, jag gör min sophomore-kväll som karaokevärd. Kom och gör bort er!


Anna the roomie satsade på fina upplägg idag.
Vill väl impa på syrrorna.

statistik,
serier:
tot. minuter:
lost.
s3e05, the cost of living
ca. 40 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]