Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.18.sep/06 ---

Det är ingenting annat än kuken. God only knows what they'll fuck up tomorrow. Det första som händer är väl Vattenfall sålt till Investor för 20 spänn och en fickkniv, 10 års samlade budgetöverskott kommer brännas på skattesänkningar och bidrag för män som vill fängsla sina fruar vid spisen. Man kommer aldrig mer kunna läsa en Alfons Åberg-bok.

Det är helt ofattbart att folk kan vara så dumma i huvudet att de går till Moderaterna när de lackat på Sossestyret, problemet är ju att Sossarna drivit en moddepolitik, fast med en sneaky twist. Nej förlåt, det är nog inte ens en sneaky twist, de har inte ens fattat själva vad som hänt. Annars skulle de i alla fall ett valår som detta skärpt sig och botat arbetslösheten på stört, med det enkla ingreppet att ge tillbaka de 265 000 jobben man suddade bort från offentlig sektor på 90-talet. Pengarna fanns.

Inte länge till.

Men det är ju inte ens riksdagsvalet som är det mest upprörande just nu, kanske för att det var lite för väntat. Mest upprörande är istället jävla Sd in i kommunfullmäktige i Göteborg! Helt sinnessjukt, jag trodde sånt bara hände i inavelskommuner jag ändå aldrig skulle sätta min fot i. Naivt kanske.

På plussidan: Persson avgår. Folkpartiet får se vad man egentligen får för resultat om man muppar runt för mycket med dösnack om hårda tag. Vädret är varmt. Ida skakar loss till min skit.

Och här är våran snygga Marc-postsida.


Everything down the drain.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the henry rollins show
s1e01, [ingen titel]
ca. 25 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Auster, Paul - oracle night
- ca 10 s.
ca 10 s.
  [regelverk]