Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.16.sep/06 ---

"19.46 Biskopsgården, göteborg. Gängbråk uppstår vid lekplatsen på Sommarvädersgatan. Sex, sju eller åtta personer påstås vara delaktiga i tumultet. De inblandade är i 20- till 25-årsåldern. Polisen skickar fyra patruller varav en med hundar, för att kunna genomföra förhör och gripanden. Två personer, som misstänks för brott, transporteras till polishuset. Den ene av dem tvingas senare uppsöka sjukhus, på grund av en sårskada i huvudet."

Haha. Det var typ tre killar som skrek på varandra över en moppe. Sen kom snuten i full galopp och tryckte ner två av dem på gräset alldeles nedanför mitt fönster. Jag och Anna stirrade like there was no tomorrow, och jag tänkte ta en bloggbild men jag vågade inte. Sen verkade allt lugnt och folk runtomkring fick säga vad som hänt. "Nä, inga slag utdelades" uppfattade jag.

Annars är det vidare slit med den där exam.uppgiften, vi hade visst glömt ett par saker man skulle lägga in. Sällan det inträffar. Men ikväll ska jag på fest hos Jonas och Lisa så det får ordna sig imorgon istället.

Men... hur var det där Juloratoriet då? Mja, det fanns väl en och annan poäng och lite roliga inslag (Selma Lagerlöf som karaktär! Selma ordnar boksprättning inför sin död!), men fan vad träigt det var att läsa igenom Sidners jävla dagbok. Jag måste erkänna att jag skummade rätt hårt där. Generellt var det faktiskt sidokaraktärerna som gjorde den läsvärd.


Jag vet var du bor... Eller det är nog inte samma.

statistik,
serier:
tot. minuter:
little britain
s1e02, [ingen titel]
ca. 30 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
juloratoriet
- ca 105 s. ( > utläst.)
ca 105 s.
  [regelverk]