Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.5.sep/06 ---

Jo, visst gällde det medicinen (här eller här), men det var bara nån slags rutinkoll. Jag ser du lämnat avvikelserapport, vad hände? Ge alltid medicin på rummen. Jag vet, men har du nånsin jobbat på golvettt elllerrrr? Sa jag inte. Skit samma.

Vidare, nerd shit: B-town bjöd på den mycket trevliga insikten att MARC-formateringen kommer bli galet enkel. Det krävdes inte ens ordentlig kunskap om 000 eller 008, allt man behöver är bara att flänga in redan färdiga katalogposter i ett annat format och sen är man done. Dessutom hade vi lite roligt när Hanna skulle försöka locka ut en fjäril som flugit vilse i hissen. Hon misslyckades, men jag fick bilder på alltihop.

Och allt det var ju mycket trevligare än gårdagens sura B-town-surpris att västtrafik tagit bort bussen man hann med från kvällskursen om man bara gick fem minuter tidigare. Nu är det gå 40 minuter tidigare eller vänta i 50 efteråt som gäller. Tack.

- - -

Annars är det idag dags att ta igen de avsnitt av Entourage jag inte kunnat se p.g.a. nåt fel på alla filer jag försökt ladda ner av s3e06, som nu äntligen gett med sig.

Så har jag börjat läsa boken som mina föräldrar varit på mig som fan om att läsa i säkert 8 år (med viss avtagande intensitet efter att jag flyttat från Sundsvall förstås). Juloratoriet alltså, än så länge är jag inte superimponerad, men 35 sidor är inte mycket heller.


Att fånga en fjäril.

 

statistik,
serier
:

 

inget. än.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

the damage done
- ca. 70 s. (-> utläst.)

Tunström, Göran - juloratoriet
- ca. 35 s.

ca 105 s.
  [regelverk]