Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- sön.3.sep/06 ---

Har jobbat en sväng igen, ganska slappt, men så fort jag kom dit blir jag uppskrämd av en lapp till mig där det stod att jag skulle kontakta MAS:en (d.v.s. sjuksköterskebossen). Men jag har aldrig haft nån business med henne, jag visste inte ens att hon kände till min existens, och det enda jag kan komma på som det skulle kunna gälla är den gången då jag råkade ge fel medicin till en boende. Och om så är fallet kan det ju inte vara nåt roligt hon vill. Man får inte tag i henne förrän måndag.

- - -

Men jag har varit ute ett par gånger i helgen också, det var ju kvällspasset jag gick igår och då kan man ju faktiskt gå ut dan innan utan att det är så farligt. Det var nån slags musikhögskolefest som Jonas skulle på med gamla folkhögskolekompisar som gick där, och jag hade inget bättre för mig. Jag hade funderat på att dra till The Eye när klockan började bli dags för det, men på den där festen fanns det ganska schysst dansgolv, så det behövdes inte.

Och efter jobbet igår skulle Anna ut med en kompis på besök, och jag hade ju inte heller då nåt bättre för mig. Det var mer low key, leta bästa stället som inte var smockfullt att inta billig öl och dricka denna och sedan hinna med lite BK innan man åker hem i jävelregnet. Vi var på Prinsen, det var väl sådär. Men de spelade lite Lil' Kim i alla fall.


Det var Kärradagen där mitt jobb ligger.

 

statistik,
serier
:

 

huff
s2e07, so... what brings you to armageddon?

ca 55 min.

statistik,
läsning:
 

the damage done
- ca. 30 s.

ca 30 s.
  [regelverk]