Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- sön.27.aug/06 ---

Det var ihoppackning av Sannas sista grejer igår, och så var vi båda lite småbakis från varsitt håll och passade på att äta pizza och se The squid and the whale. Vad passar liksom bättre än ett saftigt skilsmässodrama mitt i bodelningen? Den var bra också. Men man ville verkligen ge dryge tonårssonen Walt på käften konstant. Egentligen var det slående hur man kunde göra alla karaktärer utom Frank och Ivan till såna osympatiska människor (ja, till och med mamman hävde ur sig ett par sjuka saker att säga till sina barn).

Och idag skulle sakerna ut, naturligtvis regnade det som fan när vi skulle bära skiten, men det gick ändå ganska fort. Och det ser väldigt tomt ut här nu, men jag kan i alla fall ordentligt börja planera hur det ska kunna se ut sen, och kanske se lite bättre vad man behöver skaffa. Nån får gärna donera mig en micro i alla fall. Eller en soffa.

- - -

Så var jag på avskedsfest igår för en annan Sanna, som precis som typ alla jag känner just nu ska bo utomlands ett tag. Hon bodde med två andra i ett sånt där rivningskontrakt som ju ska vara så spännande bohemiskt. Och det var förstås en fin gammaldags lägenhet med charmiga egenheter, som t.ex. att toan måste dunkas på efter varje spolning för att vattnet ska fyllas på igen, men att bo så själv skulle jag fan aldrig orka. Miljonprogram any day. Men festen var kul med roliga inslag av gamla vänner, dans, sammanträffanden, samt lite spontan beatbox & rhymes i köket.


Som sagt, utplockat.

 

statistik,
serier
:

 

huff
s2e06, red meat

ca 55 min.

statistik,
läsning:
 

inget.

ca 0 s.
  [regelverk]