Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- fre.25.aug/06 ---

Jag anmälde mig till en kurs i lindy hop* för nån vecka sen, nåt jag tänkt göra länge och bara inte tagit mig för. Men nu tänkte jag att jaha, jag kommer få en trist höst, man får väl göra nåt åt det. Så fick jag veta i ett mail att jag blivit antagen, och att man skulle betala kursavgiften inom en vecka, vilket blev i måndags. Men pengar fick jag ju inte förrän idag, så jag fick ställa in mig på att skita i alltihop, och antog att man skulle bli struken automatiskt om man inte betalade i tid.

Men nej. Tio på kvällen igår ringde telefonen och en brud frågade (efter ett ursäkta om du kanske sov) om jag ville ha kvar min plats. Härliga stressbeslut man får fram under såna omständigheter, men vafan, jag hade ju pengarna nu så varför inte? Och jag kände mig ju lite evil som inte meddelat att jag inte ville ha min plats utan bara skitit i att betala. Hon sa det var många som gjort så, och att vi får se över hur vi formulerat informationen. Eehh... vad sägs om "Snälla säg till om du inte vill ha din plats, även om tiden för betalning redan gått ut. Vårat system fattar inte så bra".

Men nu blir det ju i alla fall till att lära sig några feta moves att köra på scen ifall jag målat in mig i instrumentala-partier-fällan.

- - -

Och ikväll ska man till Pustervik för att se om farbror Navid har nåt att komma med i och med nya skivan med det där bandet med blasfemiskt namn han har**.


Malmöbild. Soptemat fortsätter.

 

statistik,
serier
:

 

deadwood
s3e02, i am not the fine man you take me for

ca 55 min.

statistik,
läsning:
 

Amara, Fadela - varken hora eller kuvad
- ca. 80 s.

ca 80 s.
  [regelverk]

* Ja, alltså: det man idag tydligen säger istället för jitterbugg. Vilket som låter töntigast får man väl kalla en smaksak, men dansen i sig är förstås the shit.

** Här trodde du kanske jag skulle skriva vad bandet heter, men det vet väl folk redan, jag ville mest påpeka att det där nog var den krångligaste meningen jag fått till på länge.