Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- mån.21.aug/06 ---

Vi blev så jävla pizzarippade igår kväll. Att ha en bakfylledag med film och pizza var planen, så efter en första film skulle pizzakortet spelas och vi kom fram till att det vore spännande att, istället för en varsin, köra på konceptet "familjepizza". Mer än dubbelt så dyrt som två enskilda - vi räknade med att få en så jävla stor pizza. Men icke. Stor, men så stor var den inte. Nik blev inte ens jobbigt mätt.

Vi kom överens om att prövandet av konceptet ändå fick vara värt pengarna. Sen såg vi färdigt den andra filmen och sen såg vi en femman-dokumentär om Fuck for forest. En typisk sån dokumentär, lagom underhållning. Lite intressant att tjejen inte fick snacka så mycket. Sen fick det vara nog med vaket slackande och vi övergick till det sovande. Och i förmiddags var det dags att åka hem igen.

Backintown, då. Boråsresorna börjar igen imorgon, det ska bli lite trevligt med rutin på tillvaron faktiskt. Denna sista lediga dag har spenderats med att hjälpa Sanna köpa säng på Ikea, samt scouta lite saker att skaffa själv förstås. Det blev spännande stress-action på slutet när en pöl utspilld målarfärg upptäcktes i bakluckan på hennes föräldrars bil. Var börjar man liksom? Men det mesta gick bort och sen åt vi och sen fick jag skjuts tbx till Biskop och snart ska jag fan gå och lägga mig tidigt bara för att jag känner för det.

- - -

som utlovat: flest bilder ever!


Saturday mornin' betyder yoghurtbuffé från Lidl.


Badass på badplats.


Överklassen är lite sur för att deras ghetto
blivit en populär badplats för allmänheten.


Jag gillar fotspårsbilder.


Miami vice. Eller nej, Pacific blue!


Chasin' bad guys.


Vad säger överklassen om det här?

 

statistik,
serier
:

 

inget.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

shadow of the giant
- ca. 110 s.

ca 110 s.
  [regelverk]