Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.15.aug/06 (dösnack & fotosnack) ---

Av någon anledning har jag fått tre ggr så många samtal angående min byta-lägenhet-lapp just nu när jag faktiskt bestämt mig för att skita i bytet. Men det störande är inte ens det man tror - att jag skulle missat min chans på massor av erbjudanden om nåt fint och litet, för jag har ju redan kommit fram till att en roomie är mycket roligare. Det som irriterar är istället att folk inte ger sig när jag väl sagt att ett byte inte är aktuellt längre. Flera har börjat fråga om jag inte känner nån annan som vill byta bort en större. Stor chans! Igår var det i alla fall en tokigt påstridig kvinna som absolut skulle ge mig sitt nummer (om jag skulle ändra mig), och sen fråga en massa saker om lägenheten, och sen hypa sin egen, etc.

Jag är för artig för att bara säga nej tack och lägga på (jag skrev till och med ner det där jävla numret istället för att bara låtsas), men snart börjar jag fan svara i telefon med Ja hallå det är tre trappor upp utan hiss eller balkong.

- - -

Jag såg en brud som gick förbi mig i Biskop som bar på en kattbur. I buren: en filt och en bag-in-box Gato Negro. Det tyckte jag var lite kul. Svart katt i buren liksom. Tyvärr kunde jag inte med att stanna henne och be om att få ta ett foto. Jag är verkligen en mes.

Vi var och tittade på Sannas nya lägenhet i Majorna, den var riktigt fin. Jag kände mig tvungen att försöka få en bra bild på den snygga spisen, men det gick sådär.

Sen på kvällen tog vi en sväng runt Biskop, upp till sjön och så, och försökte undvika att mosa grodor på vägen tbx. Det var svårt. Men där fick jag i alla fall en bra bild.

- - -

Idag är syster plus dude på väg hem igen. Jag sitter kvar och spelar Mario's Picross 2 och filar på låtar och skriver sånt här och äter godis till lite Huff. Funderar på att köpa en symaskin, spanar lite efter annonser om såna. Sen, ikväll, tänker jag se Äkta Kärlek på Kelly's och dricka en öl. Ja, det får nog räcka med en, jag måste se till att ha kvar pengar till pendlarkort + kåravgift när min hösttermin börjar på måndag.

- - -

För övrigt har jag glömt att hypa att mitt ass har en spelning på Kalejda nionde september. Alla måste komma. Jag tänker köra minst två nya låtar, och kanske sjunga en bit också.


dagens bild: snygg men suddig spis.


dagens bild 2: grodpromenad.

 

statistik,
serier
:

 

huff
s2e05, used, abused and unenthused

ca 55 min.

statistik,
läsning:
 

shadow of the giant
- ca. 20 s.

ca 20 s.
  [regelverk]