Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- lör.15.juli/06 ---

Expressen/GT-löpet idag: Så skvallrar kvinnor om erat sexliv. Mm, folk brukar ju under den här säsongen droppa termen nyhetstorka. Man får väl ge folk rätt. Men det är klart, imorgon lär väl löpet handla om en riktig nyhet, om än antagligen i form av spekulativ misärrapportering, i och med olyckan på Liseberg i förmiddags.

Jag har träffat Jonas idag efter jobbet för en liten catch-up plus nyckelöverlämning, han var nyss hemkommen från Sundsvall och random annat Norrland. Vi drev omkring lite i Majorna och Röda Sten och tog en fika och så, sånt som man gör i finväder. Ikväll får dock finvädret stå tillbaka för lite high school-film, för jag har ju tankat Mean Girls*.

- - -

Månadens låt, borträknat allt i en viss genre temamässigt sett jag inte riktigt kommer ifrån just nu: Fuck Tony Montana, med (typ) supergruppen La Coka Nostra (lite töntigt namn men skit samma). Visserligen är Ill Bill alltid bättre solo, då han kör lite seriösa texter och inte bara den vanliga bad ass-grejen, men det här beatet, och vad det bådar för... Ehm, fett. Vill jag säga, fast jag inte brukar använda det ordet så ofta. Däremot lär det tyvärr aldrig bli hetare än Bills tidigare gäng Non Phixion, som verkar ha splittrats alldeles nyss.


dagens bild: Jag och Jonas igen, fast länge sen.

 

statistik,
serier:

 

huff - 1 avsnitt
s1e08, cold day in shanghai

ca 55 min.

statistik,
läsning:
 

shadow puppets
- ca 20 s.

ca 20 s.
  [regelverk]
* Bara ett kort tillägg nu när jag sett några minuter in i filmen: fan vad smart att äta lunchen på en toalett första dan i nya skolan. Då ser ju ingen att man är utan vänner!