Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.4.juli/06 ---

Föräldrar utflugna, jobb igång. Varma dagar going strong. På nytt får man känslan som skriker duscha nu! hela dagarna. Men det är inte gnäll, jag bara konstaterar.

På nytt får man också ett (nytt) nummer av pappa är flata med posten, i vilket de saxat det jag skrev om zinet förra gången. Tänk vad roligt det är med spontan post. Dessutom har jag fått paket med nytt modem som skall användas även till telefonen, men sån post är bara lite småjobbig. Gå till Vårväders och hämta paket i stekhetta är bara a chore. (Kan nån föreslå ett redigt svenskt ord för chore? Jag kan inte komma på nåt lika användbart, och det är lite svårt att slänga in det på engelska annat än i skriftspråk.)

Men jag skulle ändå till bibblan också, varför klaga?

- - -

Igår kom Sanna hit också, för att dumpa grejer och se på lite Buffy med mig. Tyvärr hann vi inte se klart hela avsnittet tillsammans (bara en retfull minut kvar!) eftersom jag väntade besök av Mattias för att diskutera vårat projekt. Men det var trevligt, och jag hade Doritos hemma. De är goda.

- - -

Och sen hade jag lite tråkigt efter det, så nu finns juniavsnittet av PrintScreen-dagboken uppe ändå.


dagens bild: från Biskopprommis med mamma och pappa - en kurs om profeten ägde tydligen rum 6:e juni. det verkar som en rolig sak att ha gjort på nationaldagen. sug på den, mångkulturåret.

 

statistik,
serier
:

 

buffy the vampire slayer - 1 avsnitt
s4e04, fear itself

the simpsons - 1 avsnitt
s17e16, million dollar abie

commander in chief - 1 avsnitt
s1e17, happy birthday, madam president

ca 105 min.

statistik,
läsning:
 

shadow of the hegemon
- ca 100 s. (-> utläst.)

ca 100 s.
  [regelverk]