Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- sön.2.juli/06 ---

När man har föräldrabesök kan man som sagt till exempel gå på Liseberg och se Häckner. Ganska roligt, det var en mix (potpurriiiii) av gamla nummer från tio år av Lisebergstradition, och till och med ett par jag sett förr på plats, trots att jag bara sett de senaste tre eller fyra årens upplagor). Gästerna var ganska bra också, men de på rullskridskor blev lite långtråkiga trots att det var så dödsföraktande etc.

Så kan man också åka med dem till havet och hänga lite, Lilleby var smockfullt så vi drog till Hjuvik istället och hittade en ganska undangömd brygga plus klippor som var trevliga att sitta på. Mycket flådiga hus med sån där havsutsikt alla vill ha. Jag kunde dessutom få min första chans att våga mig på att gå med bar överkropp, och visa upp min bad ass tattoo. För småbarnsfamiljerna.

Sen kan man förstås åka med dem till en affär och få sitt kylskåp fyllt, även om en del går åt under helgen. Vi lyxade med fisk, en annan sorts fisk samt räkor igår kväll och katterna fick glatt slaska i sig ett par räkor med huvudet kvar och allt.

- - -

Långveckan på jobbet väntar. Jag skulle nöja mig med att säga "fyra dar i rad", om det inte var så att det låter ganska lite för alla utan vårderfarenhet. Istället får jag utveckla med ett: lita på mig, det är tough. Men sen har man långhelg på det så det får gå an. Dock blir det ett par dagars väntan på nytt PrintScreen-avsnitt, för jag har inte riktigt tid med sånt med jobb och föräldrar på besök etc.


dagens bild: pappa kör på nån slags gudfadernstil.

 

statistik,
serier
:

 

inget.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

shadow of the hegemon
- ca 140 s.

ca 140 s.
  [regelverk]