Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tor.22.juni/06 ---

Vidriga, vidriga TV4. Väderbruden Tone Bekkestad har poserat för Slitz och då drar man plötsligt fram den goda smaken och kickar henne från Nyheterna. Man vill inte förknippas med omoralen, men håller käft om sina egna jävla tablåer fulla av minst lika spekulativt innehåll som vilket utvik som helst. För ville man liksom göra en redig protest mot utvik eller Slitz hade man för i helvete inte kickat Tone, det är ju egentligen bara att titta på torsklagen, vem är det som ska stå för felet egentligen? Slitz är torsken, men Tone kan göra vad fan hon vill.

Dessutom är det ju så jävla etablerat sedan hur länge som helst att man på kommersiell TV haft väderbrudar man är tänkt att dregla över. Även TV4 är torsken.

- - -

Vi har varit vid Bohus fästning. På fullt allvar, Hank har tagit med bilen hit, så vi drog till med en kort road trip. Och varför inte Bohus fästning? Jag hade ju aldrig varit där förut.

Men varför. Är jag en sån idiot. Gör saker jag inte ens tänkt på att de är åt helvete. Sabbar grejer, visst jag tar fram nåt som kanske ska fram ändå - fattar mer vad jag egentligen borde tänka på, men ändå sabbar grejer. Förlåt.


dagens bild: ganska svår att inta.

 

statistik,
serier
:

 

inget.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

inget. no time.

ca 0 s.
  [regelverk]