Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.2.maj/06 ---

Centern satsar hårt på att bli ett pajasparti. Förra veckan var det muppen som är ordförande i CUF som fått för sig att SVT var ansvariga för vandali-seringen av centerns lokaler, genom att vinnaren av programmet Toppkandidaterna gett en del av sina prispengar till organisationen Osynliga Partiet, vars medlemmar ska ha legat bakom klottret och fönster-krosset. Så oerhört dumt - som om det behövdes ordentlig finansiering för att panga en ruta.

Och nu igår, Maud själv skriver i GT/Expressen att Göran Persson på första maj måste ta avstånd från politiskt våld. Som om sossarna, eller ens ung-sossar, skulle ha något som helst att göra med samma skadegörelse! Eller jaha, för att man kramp-aktigt från sossehåll håller fast vid den lama grejen att som regeringsparti ändå demonstrera samma dag som vänstern längre ut, godkänner man annars allt som nån klantskalle i munkjacka får för sig att göra? Gå och lägg dig.

Men centernmupparna håller hårt på sitt kravallut-lösande franskförslag (och försvarar det med att 2 av 3 unga som röstat på svenskt näringslivs hemsida, svenskt näringslivs hemsida, tycker det är ett bra förslag), och de kan inte förstå att det kanske är det som gör att man får ett fönster mindre i sin jävla lokal.

- - -

Jag har sett Calexico (med förband Iron & Wine) på Trädgår'n. Det var såklart bra. Men var det verkligen nödvändigt att låta den gästande mariachi-mexaren sjunga fler än en låt helt solo? Vi kom ju liksom dit för att höra gamla black light- och feast of wire-låtar, och istället blev det en massa fram och tillbaka på scen och låtar tillsammans med Iron & Wine-killen och en galen mexare som spelade väldigt snabbt på gitarren. Men att en av trumpetarna såg ut som Angel var ju ett stort plus, om än något distra-herande.


dagens bild: den galne mexaren.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

prison break - 1 avsnitt
s1e20, tonight

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

xenocide
- ca 30 s.

ca 30 s.
  [regelverk]