Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- mån.1.maj/06 ---

Igår hade vi lite parmiddag hemma hos oss. Allt annat än klassiskt valborgssupande i Vasaparken alltså (eller Norra Berget om du är från Sundsvall!), men helt ok ändå. En sväng på Bommens hann vi med också, och hängde lite med folk som sjunger i operakören (det var typ bara operafolk och vi där, bartendern frågade till och med "vad jobbar ni med då, inte operan eller?"). Det är ju alltid spännande med människor som kan säga att nån tar "höga C". Jag menar, hur fan har man koll på vad tonen heter bara från ingenstans, även om man är tonsäker?

- - -

Och idag, ja. Hänga på Styrsö, där Sannas föräldrar snyggar upp sitt hus inför kommande försäljning. Byggstök överallt, men det är ju egentligen som alltid där ute (fast tommare), med tanke på deras tidigare ständiga ombyggnadsprojekt. Lyxig mat fick vi i alla fall, och ännu lyxigare efterrätt. Vininkokta fikon... Jodå, första-maj-demonstrationer känns nog mycket avlägset med såna på fatet.

Men vad ska man göra då, om man inte känner sig hemma i nåt av tågen? Gå där det finns flest folk man känner? Välja partytågen med sambatrummor? Stå bredvid och heja på?

- - -

Sen när vi satt på vagnen från Saltholmen hade det tydligen varit en vagn som inte kommit innan, och en jävla kärring började skälla ut föraren. Som att det var föraren som samordnade alla Västtrafiks avgångar! Folk som skäller ut fel människor borde verkligen få en snigel på ögat eller annan klassisk TV-licens-skolkbehandling.


dagens bild: vitsippan uti backarna står, åtminstone.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

inga.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

xenocide
- ca 50 s.

ca 50 s.
  [regelverk]